Obavijesti

News

Komentari 1

MZO: Od ponedjeljka većina škola i dalje u učionicama

MZO: Od ponedjeljka većina škola i dalje u učionicama

Od ponedjeljka, 17. siječnja nastava će se u većini škola i dalje održavati u učionicama, online će je pratiti učenici 23 škole u osam županija

VIDEO

Mješoviti model primjenjivat će se u dvije škole u Vukovarsko-srijemskoj županiji te u jednoj srednjoj školi u Istarskoj županiji.

Prema podacima Ministarstva znanosti i obrazovanja od petka, od 23 škole u kojima će se u drugom tjednu drugog polugodišta nastava odvijati online, odnosno po C modelu, 15 je osnovnih i osam srednjih škola.

Pet ih je u Splitsko-dalmatinskoj županiji - OŠ fra Karlo Balić u Šestanovcu, OŠ Studenci, OŠ S. S. Kranjčevića u Lovreću, OŠ Ante Anđelinovića u Sućurju i Srednja tehnička prometna škola u Splitu.

Na području Vukovarsko-srijemske županije po modelu C nastava će se provoditi u OŠ D. Trstenjaka u Posavskim Podgajcima, OŠ A. i S. Radića u Gunji, OŠ I. Filipovića u Račinovcima, OŠ Gradište i OŠ Bršadin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U dvjema školama te županije - OŠ M. Lovraka u Županji i Tehničkoj školi u Vinkovcima, nastava će se provoditi po mješovitom, odnosno B modelu.

Nastavu će na daljinu pratiti i učenici četiriju škola Dubrovačko-neretvanske županije - osnovnih škola Cavtat, Janjina i Mljet te Medicinske škole.

U Zadarskoj županiji online nastava i dalje će se provoditi u Tehničkoj školi, Strukovnoj školi Vice Vlatkovića i Školi primijenjene umjetnosti i dizajna.

Od idućega tjedna C model primjenjuje se u dvije škole Sisačko-moslavačke županije - OŠ Dvor i Ekonomske škole Sisak.

U Istarskoj županiji na online nastavu prelaze OŠ Milana Šorga u Oprtlju i SŠ Mate Balote u Poreču, a u Talijanskoj srednjoj školi Leonardo da Vinci u Bujama i dalje se primjenjuje mješoviti model nastave.

Po jednu školu na online nastavi imaju Primorsko-goranska županija (Srednja škola Vladimir Nazor u Čabru) i Grad Zagreb (OŠ Ivanja Reka za učenike od 5. do 8. razreda do srijede, 19. siječnja).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.