Obavijesti

News

Komentari 3

Na ekranu je sve bilo bajkovito, a oni se zapravo nisu podnosili

Na ekranu je sve bilo bajkovito, a oni se zapravo nisu podnosili
1

Unatoč prognozama da će u kinima proći katastrofalno, film Prljavi ples postao je instant hit.Glavne protagoniste, koje su utjelovili Patrick Swayze i Jennifer Grey pretvorio je u zvijezde

VIDEO

Na ekranu je njihova ljubav blistala i očarala gledatelje širom svijeta, no u stvarnom životu zaljubljeni parovi u filmu bili su samo prijatelji. Neki se čak nisu dobri ni slagali. Donosimo vam feljton o velikim filmskim ljubavima koje se, kako je čest slučaj u Hollywoodu, nisu nastavile i kad su se kamere ugasile...

Svi su obožavali Prljavi ples, romantičnu priču po ljubavi između tinejdžerice Baby i njezinog instruktora plesa Johnnyja Castlea, kojeg je utjelovio Patrick Swayze.

Film iz 1987. proslavio je glumicu Jennifer Grey i postao klasik 80-ih. Postao je instant hit unatoč prognozama da će u kinima proći katastrofalno. Glavne protagoniste,  Patrick Swayzea i Jennifer Grey pretvorio film je pretvorio u najveće zvijezde.

No, iako su glavni glumci briljantno odglumili ljubavni par i kemija između njih je u filmu bila nevjerojatna, u stvarnom životu nisu su previše dobro slagali.

'Često je mijenjala raspoloženja'

Glumci se zapravo za vrijeme snimanja filma nisu podnosili. 

Osam godina starijeg Patricka Swayzeja živcirale su promjene raspoloženja i smijanje tada 26- godišnje Jennifer Grey .  

- Bila je osobito osjećajna, nekada se rasplakala ako ju je netko kritizirao. Mijenjala je često raspoloženja, znala je biti euforična pa b i se stalno smijala i tako nas sve prisiljavala   da radimo scene ispočetka zato jer bi se počela smijati - ispričao je jednom prilikom Patrick. 

On je tada već bio u dugogodišnjem braku sa Lisom Neimi s kojom se vjenčao kao 23 - godišnjak 1975. godine i s njom ostao sve do smrti 2009. godina. Posljednje dvije godine života borio se  protiv raka gušterače.

Patrick Swayze Vanity Fair 2004

Iako je Jennifer oduševila u ulozi Baby, za koju su se borile i Sarah Jessica Parker te Sharon Stone, veliku karijeru nakon Prljavog plesa nije uspjela ostvariti. Naime, glumicu je  pogodila tragedija uoči premijere filma koji ju je proslavio.

Operacija nosa joj potpuno promijenila lice

Doživjela je stravičnu prometnu nesreću sa svojim tadašnjim dečkom i kolegom, Matthewom Broderickom. Godinama nakon toga, patila je od depresije te se povukla iz javnog života.  Nekoliko godina kasnije, dijagnosticiran joj je rak štitnjače koji je uspjela pobijediti. 

Devedesetih godina, Grey je otišla na operaciju nosa koja joj je potpuno promijenila lice. 

Kenny Ortega honoured with Hollwood Walk of Fame Star - Los Angeles

- U operacijsku salu sam ušla kao zvijezda, a izašla kao nepoznata žena. To je bila operacija iz pakla. Zauvijek ću biti jednom poznata glumica koju nitko ne prepoznaje zbog novog nosa -  rekla je iskreno Jennifer 2012. godine. 

Posljednjih nekoliko godina, ipak, Jennifer se vratila na scenu te je snimila seriju 'Red Oaks' te sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama'. U jednoj emisiji, dok je vježbala s plesnim  partnerom, rasplakala se jer se prisjetila plesanja s, tada već preminulim, Patrickom Swayzejem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Sanirao se neki zid i iskočili su tanjuri. Pokazao sam ih Titu...'
FELJTON: TAJNI DOSJEI UDBE (6)

'Sanirao se neki zid i iskočili su tanjuri. Pokazao sam ih Titu...'

U neposrednoj blizini Barbarige nalazi se vojni objekt - kasarna u kojoj je smještena jedinica 5. VPS. Vojni objekt je ograđen žičanom ogradom i jedino na tom mjestu do sada nisu vršena arheološka istraživanja

Misterij Seusovog blaga: Tko je našao i ukrao vrijedno posuđe?
FELJTON: TAJNI DOSJEI UDBE (5)

Misterij Seusovog blaga: Tko je našao i ukrao vrijedno posuđe?

Dan nakon prijave Vesne Girardi-Jurkić, koja je završila i na nekim od važnijih političkih adresa u Hrvatskoj, okružni javni tužitelj u Puli zatražio je od Službe javne sigurnosti provođenje istrage
Monty se posebno zanimao za 'mržnju' između Hrvata i Srba
FELJTON: TAJNI DOSJEI UDBE (4)

Monty se posebno zanimao za 'mržnju' između Hrvata i Srba

William Montgomery je bio arhitekt Miloševićeva sloma. Slično je radio kod nas kad je stvorena ‘šestorka’ koja je dobila HDZ na izborima 2000. godina