Obavijesti

Promo sadržaj

Na godišnji bez partnera? Da, dobro ste čuli!

Na godišnji bez partnera? Da, dobro ste čuli!
2

Za neke je to odlazak na more ili planine, nekima prilika za putovanje i avanturu, a nekima vrijeme odmora, bez obzira gdje su

Godišnji odmor je vrijeme kada napokon želimo provesti tjedan, dva ili više onako kako stvarno želimo. Za neke je to odlazak na more ili planine, nekima prilika za putovanje i avanturu, a nekima vrijeme odmora, bez obzira gdje su. Budući da je to vrijeme kada se želimo prepustiti užicima, često odmor planiramo s partnerom. Idealno je to vrijeme za provesti ga s nekim koga volimo i s kime se znamo zabavljati. Ipak, nekada se želje partnera o tome gdje i kako provesti godišnji posve ne poklapaju. Barem jedna, ako ne i obje strane, moraju učiniti ustupak. Nekada je kompromis lako ostvariti, a nekada upravo on cijelu stvar uništi.

Upravo zbog toga predložit ćemo vam jednu kontroverznu ideju - provedite dio godišnjeg svatko na svojoj strani. Znamo da se ovo na prvu čini suludim, najprije - zašto biste na godišnji išli sami, ako već možete s partnerom, kako uopće provesti to vrijeme razdvojeni i, ono najvažnije, kako isfinancirati dva godišnja. Ali kada malo promislite, sigurno i sami vidite prednosti ovakve ideje. Na godišnjem bez partnera mogli biste sami dirigirati svoje vrijeme, posvetiti se onome što volite i doista se odmoriti na način koji vam najviše odgovora. Odvojenost bi vam oboma mogla koristiti, jer nakon nje samo ćete pojačati osjećaje za onim drugim. A novac? Novac je najmanji problem. Uz brze zajmove koje vam daje Ferratum banka, on vam je nadohvat ruke. 

Prijava za traje tek nekoliko minuta. Ispunite online obrazac u kojem najprije odabirete iznos kredita, a onda i rok otplate. Nakon toga unesite osobne podatke: ime prezime, adresu, kontakt podatke i broj računa za isplatu te dostavite fotografiju osobne iskaznice i karticu tekućeg računa kako bismo provjerili vašu kreditnu sposobnost (ovaj korak možete ubrzati koristeći sustav Instantor koji će to učiniti automatizirano). 

Nakon što e-mailom dobijete ugovor, morate ga samo još potpisati i, s dokazom o jamstvu za kredit, poslati natrag banci. Već nakon 15-ak minuta vaš kredit može biti odobren.

Sada kad imate novac, sve što trebate je potrošiti ga na stvari koje želite. Dogovorite se s partnerom da će svatko provesti dio godišnjeg onako kako želi. Možda se vama više sviđa provesti par dana u nekom wellness centru, a on bi radije s dečkima na vikend u inozemstvo. Možda ste vi ti koji bi s prijateljicom voljeli provesti vikend avanturizma, skočiti bungie jumpom ili otići u neki adrenalinski par, a vaša druga polovica radije bi se odmarala uz bazen ili na plaži. Izračunajte troškove i dajte si mira koji dan!

Par dana u slobodi možete proslaviti kasnijim zajedničkim provodom. Ljeto ne mora trajati samo dok traje i godišnji. Ako vidite neko događanje koje vas interesira, čak i ako je nešto skuplje, uz brzu sms pozajmicu ne mora proći mimo vas. Odlučite se s partnerom priuštiti si još koji dan odmora ili zabave, onako kako ste kompromisno dogovorili.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.