Obavijesti

News

Komentari 58

Na granici pri izlasku iz države uhićen Vladimir Šelebaj-Sellier

Na granici  pri izlasku iz države uhićen Vladimir Šelebaj-Sellier
2

Sud je navodno skupio dokaze da su poduzetnik Šelebaj i njegova bivša supruga prali novac u TV produkciji. Nije poznato ima li uhićenje veze s tim slučajem...

VIDEO

Bivši suprug novinarke Dijane Čuljak, Vladimir Šelebaj-Sellier uhićen je u četvrtak oko 11.30 sati na graničnom prijelazu Bregana pri izlasku iz Hrvatske. Bio je u automobilu u društvu oca i dvije djevojke. 

Dunja Pavliček, glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu rekla je za Tportal kako za sada ne mogu otkriti zašto je Šelebaj uhićen niti da li je uz njega uhićen još netko.

Mediji pišu kako je sud navodno skupio dokaze da su poduzetnik Šelebaj i njegova bivša supruga prali novac u TV produkciji. Nije poznato ima li uhićenje veze s tim slučajem.

>>> Saborski odbor: Policija nije prisluškivala Linića i Šelebaja

Mobilni telefon Vladimira Šelebaja bio je isključen. Odvjetnica Deniza Antić koja ga zastupa u brakorazvodnoj parnici s Dianom Čuljak rekla nam je kako joj se nakon uhićenja nije javio te kako se s njime čula dan prije, kada ju je obavijestio da odlazi na put. Nije znala reći zašto ga je policija uhitila, a objasnila nam je kako, osim brakorazvodne parnice, za njega obavlja i druge poslove.

'Ne znam o čemu se radi i za što ga se tereti'

Dijana Čuljak je u razgovoru za Danas.net.hr rekla kako ne može komentirati ništa oko uhićenja bivšeg supruga jer ne zna o čemu se radi i za što ga se tereti. Kaže kako je za uhićenje doznala od kolega novinara. Što se tiče navodnog pranja novca za kojeg navodno sumnjiče njezinog bivšeg supruga, Dijana Čuljak je rekla kako s tim nema ništa. Napomenula je i kako ona može biti vlasnica svega no zna se tko je odgovoran, direktor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela