Obavijesti

News

Komentari 21

Na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila 12 km

Na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila 12 km
1

Na autocesti A1 gust je promet u oba smjera. Na naplatnoj postaji Lučko, na izlazu prema Zagrebu, kolona je duga 12 km. Savjetuje se izlazak na naplati Demerje

VIDEO

Uklonjena su vozila iz prometne nesreće na autocesti A1 na 202.km ( kod čvora Gornja Ploča) u smjeru Splita, no zbog velike gustoće prometa vozi se u koloni od 3 km, uz zastoje, izvijestio je HAK.

Normaliziran je promet na 42. km autoceste A1, kod nadvožnjaka Drežnik, u smjeru Zagreba. Na autocesti A1 gust je promet u oba smjera. 

Na NP Lučko, na izlazu prema Zagrebu, kolona je oko 12 km. Savjetuje se izlazak na naplati Demerje gdje se cestarina može platiti i gotovinom.

Na autocesti A2 Zagreb- Macelj na naplati Trakošćan u smjeru Macelja kolona je oko 5 km, a zbog gužve vozila se povremeno isključuju kod čvora Krapina, gdje je kolona oko 1,5 km. Na autocesti A7 GP Rupa- čvor Diračje, na naplati Rupa na izlazu kolona je 5 km, a na ulazu 3 km. Pojačan je promet i na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, autocesti na A3 Bregana- Lipovac u smjeru istoka, na otoku Krku, Krčkome mostu te na Ličkoj (D1) i Jadranskoj magistrali (posebice na dionicama Novi Vinodolski- Senj, Split- Omiš- Makarska i Biograd na moru- Zadar).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskoga do Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Jak vjetar usporava promet i na autocestama A1 između čvora Sveti Rok i mosta Maslenice i na A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a