Obavijesti

News

Na Ljetu u MSU-u TBF u subotu donosi pozitivan stav!

Na Ljetu u MSU-u TBF u subotu donosi pozitivan stav!
1

Nitko nikad nije ljeto opjevao tako savršeno kao TBF u pjesmi "Alles gut". Ljeto u MSU-u zato već u subotu 16. srpnja natkriveni krov rezervira za mediteranske pjesnike beštimje, dijagnostičare društva i spasitelje nacije

Njihov prošlogodišnji album "Danas sutra" sa svojim je hitom "Sa mog prozora" odavno postao glazbena podloga ljepše, pametnije, iskrenije i istinitije strane života u Hrvatskoj. A to je tek početak. Duhovitiji nego ikad oni su dandanas i romantični na svoj način u "Bananama", otprilike kao u poetskom "Veseljku" otprije nekoliko godina, oni su i gadni i otrovni u "Neću ti ništa", oni nisu zaboravili opisivati vaš svijet kao što su činili u "Grad spava", "Materi",  "Uvik kontra", "Fantastičnoj", "Splitskom stanju uma". Oni se ne boje pogledati istini u oči i "Lansirati odjeb" onima koji ga zaslužuju u facu, a nisu nikad zaboravili ni da je najvažniji ipak "Pozitivan stav". Oni su The Beat Fleet, jedini i neponovljivi. Zbog njih će i neki sutrašnji klinci pokoji put uzdahnuti za vremenima u kojima su živjeli njihovi roditelji, koliko god su danas takva kakva jesu, pa ako su fetivi Mediteranci u stanju zapaliti usred ljeta na najslavniji zagrebački krov, naoružajte se pozitivnim stavom i svi juriš i ove subote na natkrivenu terasu MSU-a!

A tjedan dana nakon TBF-a, posljednje subote Ljeta u MSU-u Psihomodo Pop će 23. srpnja zaključiti još jednu odličnu sezonu briljantnog festivala, sve boljeg i boljeg iz godine u godinu, nezaobilazno mjesto glazbe, filma i uopće kulture u Hrvatskoj. Za koncerte su ulaznice u pretprodaji 85 kuna, a na dan koncerta 95 kuna. Nabavite ih na blagajni MSU-a te na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima ili na bilo kojoj od 105 benzinskih crpki Petrola.

Svaki koncertni dan i ove je godine na Ljetu u MSU­u cjelodnevni praznik kulture, pa će ulaznica za za TBF 16. srpnja vrijediti i za francuski film "Lijepi dani", a uz Psihomodo Pop 23. srpnja na rasporedu će biti i francuski film "Vikendi".

Povrh svega toga, tijekom cijelog Ljeta u MSU s ulaznicama koje vrijede i za koncerte i za odabrane filmove u kinu Metropolis, apsolutno ste dobrodošli i na izložbu "Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa", na prezentaciju umjetnina, filmova, fotografija i audio snimki iz grada koji je uoči Drugog svjetskog rata imao čak milijun stanovnika.

Festival Ljeto u MSU ove godine podržavaju Turistička zajednica grada Zagreba, Petrol, Karlovačko pivo i Jadransko osiguranje. Dođite ljetovati u MSU brzim, povoljnim, zelenim prijevozom Eko taxija pozivom na broj 1414. Eko taxi časti sve goste Ljeta u MSU s 10% popusta na sve prijevoze od i do MSU­a uz predočenje karte, a prilikom narudžbe taksija naglasite dipečeru da ljetujete u MSU.

Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u! Kako su, od riječi važnija djela koja ih prate, za svoje prijatelje pripremio je brojna iznenađenja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca