Obavijesti

News

Komentari 38

Na medenom mjesecu gledala kako joj morski pas ubija muža

Na medenom mjesecu gledala kako joj morski pas ubija muža
3

Sejšeli: Britancu Ianu Redmondu (30) zvijer je otrgnula ruku, otkidala meso s noge i napravila rupe u prsima i trbuhu. Nije mu bilo spasa. Ovo je drugi napad u dva tjedna

VIDEO

Britanac Ian Redmond (30) preminuo je u utorak od teških ozljeda koje mu je zadao morski pas dok je ronio na Sejšelima svega 20-ak metara od obale. Njegova supruga Gemma Houghton (27) s kojom se vjenčao prije 10 dana, nemoćno je s plaže Anse Lazio na otoku Praslinu gledala stravični prizor. Iana je brzo nepoznati turist povukao u gumeni čamac i dovezao do obale gdje su mu prolaznici bezuspješno pokušali spasiti život. 

- Otrgnuo mu je velik komad mesa na lijevoj nozi, vidjela mu se bedrena kost. Bio je zastrašujuće blijed. Dotrčala je žena i počela vrištati. Rekla je da joj je to muž i da su se tek vjenčali. Netko ju je zgrabio i odvukao. Svi na plaži su se grlili i odvlačili djecu da ne gledaju, ispričao je za Daily Mail svjedok. Iana je odvezla hitna, no vjeruje se da je preminuo koji trenutak nakon napada.

Vlasnica restorana na plaži Jeanne Vargiolu (56) ispričala je kako joj je policija rekla da je Ianu morski pas odgrizao ruku, otkinuo meso s noge te mu zubima napravio rupe u prsima i trbuhu. Dodala je da u 36 godina koliko živi na plaži nije vidjela napad morskog psa, sve do prije 16 dana od kada su se dogodila dva, oba sa smrtnim ishodom na istoj plaži. Vjeruje se da je Francuza (36) ubio isti morski pas koji je ubio i Iana.

Zadnji zabilježen napad datira u 1963. godinu kada je od ozljeda preminuo ribar. Sumnja se da je ovaj morski pas zalutao jer oko Sejšela obično borave oni koji se hrane planktonom. 

Policija je zatvorila više plaža oko Praslina, jednog od 115 otoka u Indijskom oceanu koji čine Sejšele, a stručnjaci traže morskog psa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...