News

Komentari 178

Na Papuku čistili snijeg pa našli dva smrznuta tijela. Bili su par kilometara jedno od drugog

Na Papuku čistili snijeg pa našli dva smrznuta tijela. Bili su par kilometara jedno od drugog

Neslužbeno doznajemo da kod smrznutih osoba, od kojih se sa sigurnošću može potvrditi da se radi o muškoj osobi, dok za drugu nam nije poznat spol nisu pronađeni nikakvi dokumenti

U ponedjeljak u prijepodnevnim satima na području Parka prirode Papuk pronađena dva smrznuta tijela. Jedno su pronašli djelatnici zimske službe, na dionici ceste Velika-Jankovac, na odvojku prema vojnoj bazi.

Ubrzo je pronađeno i drugo smrznuto tijelo nekoliko kilometara od prvog, potvrđeno nam je u PU Virovitičko podravskoj. Policija je na teren poslala i pripadnike interventne policije, ali do zaključka teksta nam je samo potvrđeno da je u tijeku očevid.

Neslužbeno doznajemo da kod smrznutih osoba, od kojih se sa sigurnošću može potvrditi da se radi o muškoj osobi, dok za drugu nam nije poznat spol nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

Stoga postoji i sumnja da se radi o migrantima koje je zatekla snježna mećava na Papuku. Dio ceste na dijelu gdje su pronađene smrznute osobe je i zatvorena za vozila zbog snježnog nanosa koji mjestimično doseže i pola metra visini.

Iz pouzdanog izvora smo doznali da će se u utorak nastaviti pretraživati teren u koju će se najvjerojatnije uključiti i pripadnici HGSS.

Najčitaniji članci