Obavijesti

News

Komentari 3

Na samrti se kladio na svoj život i dobio 100.000 kuna

Na samrti se kladio na svoj život i dobio 100.000 kuna
1

Jon Matthws kladio se da će poživjeti tri godine iako su mu liječnici prognozirali tek par mjeseci. Cilj mu je preživjeti barem do 1. srpnja 2010.

VIDEO

Londonski liječnici dijagnosticirali su Jonu Matthwsu rak poplućnice i nakon operacije mu dali nekoliko mjeseci života. Matthews ih je u srpnju 2006. pitao kolike su šanse da poživi još tri godine, a oni su mu odgovorili da ne treba planirati ništa za božićne blagdane. Unatoč tome, odvažni Britanac odlučio je prkositi smrti. Otišao je u kladionicu William Hill i zatražio ih da stavi ulog od 3000 kuna na svoj život. Ako poživi godinu dana, za što su šanse 50:1, dobiva 50.000 kuna, za drugu godinu života dobiva još toliko, a ako preživi i treću godinu šanse postaju 100:1 te dobiva 100.000 kuna. Do sada je kladionici 'uzeo' 100.000 kuna i cilj mu je preživjeti do 1. srpnja 2010.
- Dobitci su mi dali poticaj za život. Htio sam se kladiti da vidim mogu li nadigrati modernu medicinu. Ne znači ako umirem da se ne mogu malo zabavljati - rekao je Jon koji je dobio rak od udisanja azbesta. Njegova supruga Silvia (57) također je umrla od raka pluća 2005. godine. Kladionica je provjerila sve Jonove nalaze prije no što su pristali na okladu.
- Nikada nismo dobili takvu ponudu. Odlučili su pristati i tako podržati Jona. Nikada nismo bili toliko zadovoljni kada je netko osvojio novac koliko smo bili kada ga je dobio Jon - rekli su iz kladionice William Hill. Ako poživi, Jon planira dio novca dati u centar Macmillan za borbu protiv raka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...