Obavijesti

News

Komentari 95

Na skupu HDZ-a u Krapini okupilo se samo 50-ak ljudi

Na skupu HDZ-a u Krapini okupilo se samo 50-ak ljudi
5

Najsnažniji smo od svih u bori protiv kriminala, znaju to naši konkurenti, jer ako se dođe do njihovih vrata zbog kriminala, perje će letjeti na sve strane – rekla je Kosor

VIDEO

Kandidati s liste HDZ-a za treću izbornu jedinicu na čelu s Jadrankom Kosor u podnevnim satima su se obratili Krapinčanima te još jednom poručili kako su ovi izbori važni kao i oni 90-ih godina.

– Dobro promislite u nedjelju svi vi koji mislite hrvatski i vi kojima je stalo do budućnosti Hrvatske. Naši konkurenti žele dovesti MMF, a mi kažemo ne, žele prodati HEP, i protiv toga smo, jer će u tom slučaju enormno poskupiti električna energija, najavljuju da će dati ceste u koncesiju, a mi smo i protiv toga – rekla je Kosor na središnjem trgu u Krapini. Istaknula je kako je HDZ ovih dana glavna meta svih medija koji su uložili dodatne snage da tuku po HDZ-u, te da je želja mnogih da HDZ kao stranka nestane s političke scene.

– Pokazali smo da se znamo boriti protiv korupcije i kriminala. Trebaju nam te naredne četiri godine kako bi osnažili pravnu državu, lopove strpali u zatvore i pružili dobar život poštenim i čestitim ljudima – poručila je Kosor.

– Najsnažniji smo od svih u bori protiv kriminala, znaju to naši konkurenti, jer ako se dođe do njihovih vrata zbog kriminala, perje će letjeti na sve strane – rekla je Kosor. 

– HDZ je danas u teškoj poziciji, iz razloga što su svi mediji protiv nas. Stoga otiđite do svojih prijatelja i rođaka te im kažite da ova Vlada ima izvanredne rezultate i da je još uvijek na visini zadatka – poručio je Tomislav Karamarko, prvi na listi HDZ-a u 3. izbornoj jedinici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature