Obavijesti

News

Komentari 46

Na smrt istukli muškarca pa ga stavili u auto i tražili liječnika

Na smrt istukli muškarca pa ga stavili u auto i tražili liječnika
3

Ivo M. (56) i Šime K. (46) mlatili su Mladena D. (63). U pauzama su pili. Nakon par sati, Mladen je umro. Ujutro su zvali policiju i 'prodali' im priču da trebaju liječnika

VIDEO

Tri dobra prijatelja, Ivo M. (56), Milenko O. (81) i Mladen D. (63) u petak su slavili Đurđevdan kod muškarca (46) u Zelengradu kraj Obrovca. Pili su i zabavljali se. 

Mlatili ga dva sata

Izbila ja svađa, a Mladen D. je u naguravanju nožem po šaci porezao Ivu M.. Njemu se pridružio Šime K. (46) te su njih dvojica stala tući Mladena. Izvukli su ga na dvorište. Mlatili su ga nekoliko sati s pauzama u kojima su pili, a Mladen je dolazio svijesti. Oko dva sata u subotu, umro je od batina. Sat vremena kasnije, Ivo I šime, mrtvo su Mladenovo tijelo stavili u automobil i tamo ga ostavili do jutra. 

Ubojice izmislile priču da se Mladen napio i pao

Oko 7.15 ujutro Ivo M. nazvao je policiju i rekao im da svojim automobilom vozi ozlijeđenog muškarca kojemu hitno treba medicinska pomoć. Smislili su priču kako se Mladen toliko napio da je padao po dvorištu i tako se ozlijedio i umro. Policija je u Zelengrad odmah poslala dežurnog liječnika, no on je u 8.30 sati mogao samo proglasiti smrt. 

Obdukcija otkrila da je riječ o premlaćivanju

No, istražni sudac naložio je obdukciju koja je pokazala da je riječ o teškom ubojstvu. Mladen je umro u mukama, od višestrukih nagnječenja, lomova i unutrašnjeg krvarenja. 

Policija je uhitila Ivu M. i Šimu K. koje je kazneno prijavila za teško ubojstvo, dok je Milenko O. dobio prijavu za pomaganje jer je prikrivao ubojice dok su lagali policiji. 

Već je jednom premlatio čovjeka na smrt?

Ivo M. inače je umirovljeni pravosudni policajac koji je navodno prije više od 10 godina bio osumnjičen za premlaćivanje na smrt muškarca bejzbol palicom. Tada su ga navodno oslobodili zbog neubrojivosti. 

Nasilnik je policiji lagao o ozljedama

Zoran G. i njegova majka nisu se usudili pozvati policiju. Bojali su se da nasilnici i njih ne ubiju. Na kraju je policiju nazvao jedan od ubojica i lagao da mu se prijatelj pijan izubijao na kamenju. On je umirovljeni pravosudni policajac, ali policija nije povjerovala u njegovu priču. Obdukcija je pokazala da je Mladen umro od unutarnjeg krvarenja, nagnječenja i višestrukih prijeloma kostiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...