Obavijesti

News

Komentari 3

Na zagrebačkoj obilaznici blizu Buzina vozi se jednom trakom

Na zagrebačkoj obilaznici blizu Buzina vozi se jednom trakom
1

Zbog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar)

VIDEO

Zbog prometne nesreće, vozi se jednim trakom na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jakuševec i Buzin u smjeru Bregane, upozoravaju u petak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje otvorena je za sve skupine vozila. Od južnog dijela tunela Sveti Rok do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat zbog jakih bočnih udara vjetra.

Kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama prema Rijeci i obratno mogu voziti autocestom A6 Rijeka-Zagreb do čvora Delnice i zatim državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar do Kikovice (Rijeka).

Zbog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar).

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene i na Krčkom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, a na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika, lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica i Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja zabrana je dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Na pojedinim cestama u Gorskom kotaru i u dijelu Like na snazi su zimski uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...