Obavijesti

News

Komentari 26

Najplodnija surogat majka na svijetu uskoro će dati 13. dijete

Najplodnija surogat majka na svijetu uskoro će dati 13. dijete
4

Britanka Carole Horlock (45) dosad je rodila osam djevojčica i četiri dječaka, među kojima i blizance i trojke. Ima i svoje dvije kćeri koje su stare 22 i 19 godina

VIDEO

Najplodnija surogat majka na svijetu opet je trudna i sprema se dati 13. dijete. Britanka Carole Horlock (45) preselila se na farmu u blizini Bordeauxa u Francuskoj, a dijete će odmah nakon poroda predati talijanskom paru. Drago joj je što će za sedam mjeseci još jednom paru pomoći da okusi čari  roditeljstva.

Posljednje troje djece 'dostavila' je odjednom. Nakon 35 tjedana trudnoće u Ateni je rodila trojke, dječaka i dvije djevojčice 

Za Sun je izjavila da joj parovi kažu kako im daje dragocjeni dar, kao i da ona vidi radost na njihovim licima kada prvi put uzmu dijete u ruke.

- To je trenutak nabijen emocijama. To je razlog zbog kojeg to radim, rekla je. 

I ona je majka, a njezine kćeri stare 22 i 19 godina žive s njom. Imaju različite očeve. S  njima živi i njezin dugogodišnji partner Paul Brown. 

Posljednje troje djece 'dostavila' je odjednom. Nakon 35 tjedana trudnoće u Ateni je rodila trojke, dječaka i dvije djevojčice. 

S pojmom surogat majka prvi put se upoznala u novinskom članku koji je pročitala 1995. godine. U to vrijeme bila je razvedena s dvije djevojčice. Obožavala je razdoblje trudnoće i razmišljala je koliko za jednu ženu razarajuća mora biti činjenica da ne može imati djecu. Otada je rodila osam djevojčica i četiri dječaka, među kojima i blizance i trojke. 

Parovi joj šalju fotografije djece

Parovi kojima pomaže podmire joj troškove. To obično bude između 10.000 i 15.000 funti. Tvrdi da se tu ne radi o novcu nego o pomaganju. Jedini zahtjev koji ima nakon poroda je da joj roditelji jednom godišnje pošalju fotografiju djece, piše Daily Mail.

Ipak surogat majčinstvo ne prate uvijek samo lijepe stvari, pa tako njezin otac s njom jedva razgovara jer smatra da zapravo daje njegove unuke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa