Obavijesti

News

Najpovoljniji internet do 100 Mbps za samo jednog slavuja

Najpovoljniji internet do 100 Mbps za samo jednog slavuja
1

Od zime prošle godine, svi solo, duo i trio paketi bazirani na Terrakom optičkoj infrastrukturi dostupni su za samo 1 kunu u prva tri mjeseca

Provjeru dostupnosti tehnologije moguće je izvršiti u svega par sekundi, a da korisničko iskustvo razvijaju u pravom smjeru jasno je iz činjenice da je Terrakom brojku od 16,1 milijun kuna prihoda iz 2014. godine doveo na oko 50 milijuna prihoda u prošloj.

Potvrdu kako je riječ o trenutno najpovoljnijoj telekom usluzi dobili su i kroz servis Kompare.hr, na kojem je moguće usporediti ponude osiguravajućih kuća, telekom operatora ili opskrbljivača strujom na određenim lokacijama i to prema iznosima mjesečnih naknada, ali i ukupnim troškovima za primjerice dvije godine ugovora.

 

Najpovoljniji internet i proljetna akcija

 

Najpovoljniji internet na Terrakom hibridnoj optičko-koaksijalnoj mreži u ponudi se očituje kroz OPTIK pakete, dostupan je na ukupno 25.000 priključaka u dijelovima Zagreba, Sesveta, Kutine i Vidovca.

 

Tehnologija omogućava surfanje brzinama od minimalnih 2,5 do maksimalnih 100 Mbps u downloadu te od 512 kbps do 20 Mbps u uploadu, zatim neograničeno telefoniranje za 0 kn/min prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj te fiksnim brojevima u EU, te više od 70 najpopularnijih TV programa.

 

Početkom ožujka Terrakom je u sklopu proljetne akcije najbrži i najbogatiji trio paket učinio još povoljnijim, snizivši dosadašnjih 289 kn/mj na novu cijenu od 239 kn/mj. Tako će korisnik, pod uvjetom da do 1. lipnja ove godine sklopi ugovor na 24 mjeseca za Terrakom Super TRIO paket, u dvije godine za telekom usluge izdvojiti ukupno 5.023,00 kune.

 

Podsjećamo, riječ je o brzinama od 70 do 100 Mbps, neograničenom telefoniranju za 0 kn/min te 70+ digitalnih TV programa uz uvjete koji su kroz dvije godine ugovora povoljniji od onih koje ostali telekomi uglavnom nude za brzine do 4 ili 10 Mbps.

 

Zagrebački kvartovi u kojima je najveći broj priključaka s brzinama i do 100 Mbps su Sopot, Voltino, Lanište, Jaruščica, Jarun, Utrine, Središće, Medveščak te Črnomerec, a vrlo jaka baza su i zagrebačke Sesvete.

 

U ostatku Hrvatske, Terrakom paketi dostupni su putem klasične telefonske linije, odnosno ADSL-a, a brzine dosežu 20 Mbps u downloadu te 0,75 Mbps u uploadu.

 

Zahtjev za uslugom moguće je izvršiti online ili na besplatnom broju telefona 0800 77 66

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Milanović krenuo prema Plenkoviću, pogledajte kako je reagirao. Nisu se ni pozdravili
NEUGODNJAK NA SVEČANOSTI

VIDEO Milanović krenuo prema Plenkoviću, pogledajte kako je reagirao. Nisu se ni pozdravili

Milanović i Plenković nisu se pozdravili, ni rukovali. Kimnuli su si glavom

Pogledajte oluju koja je stigla u Hrvatsku! U dijelovima Zagreba pljusak, u Slavoniji moguća tuča
NE IZGLEDA DOBRO

Pogledajte oluju koja je stigla u Hrvatsku! U dijelovima Zagreba pljusak, u Slavoniji moguća tuča

DHMZ je dodao i osječku regiju pod žuti alarm te označio i moguću tuču. Ranije su alarm objavili za zagrebačko, karlovačko i gospićko područje
Užas u Slavoniji: Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka, oglasili se HNS i Jose Boto
UŽIVO: 24SATA U OSIJEKU

Užas u Slavoniji: Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka, oglasili se HNS i Jose Boto

U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo na mjesto vozača ispaljeno 7 hitaca.