Obavijesti

News

Komentari 13

Najtužniji pas na svijetu sada je postao holivudska zvijezda

Najtužniji pas na svijetu sada je postao holivudska zvijezda

Šestogodišnja stafordica je godine provela po kavezima raznih azila. Nitko je nije htio jer boluje od epilepsije, a život joj se potpuno okrenuo kad je dobila ulogu u hollywoodskom filmu...

VIDEO

Kujica Freya boluje od epilepsije i svim udomiteljima je to predstavljalo velik problem. Došla je u azil kada je imala samo šest mjeseci i unatoč velikom broju posjetitelja (18,720) nitko se nije zanimao za nju zbog epilepsije. Osoblje je čak otvorilo i njenu Facebook stranicu na kojoj ima 7000 pratitelja kako bi je pokušali udomiti. Dobila je i nadimak "najusamljeniji pas".

Nitko je nije htio

Osoblje azila nikad nije izgubilo nadu, ali su se bojali da jadna Freya nikad neće pronaći svoj dom.

Jednog dana, Ray i Jackie Collins iz Manchestera, došli su posjetiti Freyu nakon što su čitali o njoj na internetu i zaljubili se na prvi pogled. Odveli su je kući gdje živi i sada, zajedno s njihova druga dva psa.

Ponudili su joj ulogu u blockbusteru

Američki redatelj Michael Bay (51) je vidio njenu priču na Twitteru i ponudio joj filmsku ulogu u njegovom posljednjem filmu, Transformers V: Posljednji Vitez. Freya je tako provela zadnja dva tjedna kao ljubimica glumca Anthonyja Hopkinsa. I dobila je vrhunski tretman kakav imaju samo najveće zvijezde show businessa. Obožavaju je i Mark Wahlberg i Stanley Tucci, prenosi Mirror.

- Bila je jedini pas na setu i bila je fantastična. Družila se sa zvijezdama. A nije ni trepnula na helikoptere, tenkove, automobile, eksplozije... - tvrdi Freyin vlasnik Ray.

- Redatelj Michael je bio tako drag prema Freyi. Vodio ju je u šetnju u pauzama od snimanja. Stalno me pitao "je li Freya u redu, treba li pauzu". Cijelo vrijeme je bila u centru pažnje. Svi su je razmazili i tretirali poput zvijezde. Imala je i svoj mali kutak na travi na koji su joj donijeli pokrivač da se odmara na njemu. Imala je i osoblje koje je bilo zaduženo samo da joj donosi hranu - dodaje Ray.

Postala je prava diva

- Njoj se svidjelo što je u centru pažnje. Moja žena kaže da je sad postala prava diva. Freya ima epilepsiju pa smo svi bili na oprezu - dodao je. 

- Freyu sam udomio jer sam vidio njenu sliku na internetu i podsjetila me na psa kojeg sam nekoć imao i koji je preminuo. Nisam znao da će Freya jednog dana glumiti u filmu. A i kad su nas kontaktirali, mislio sam da će redatelj i glumci biti prezauzeti da se uopće bave nama. Kad sam stigao, prvo je sat vremena pričao sa mnom i upoznavao Freyu. Mislim da se sažalio nad njenom tužnom sudbinom - kaže Ray.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak