Obavijesti

Promo sadržaj

Najveći kuhinjski problemi? Imamo rješenja.

Najveći kuhinjski problemi? Imamo rješenja.
14

Kuhinja kao glavna prostorija u domu treba biti funkcionalna i udobna, bez kompromisa. No, znamo da nije uvijek tako. Često se u našim kuhinjama susrećemo s problemima funkcionalnosti i praktičnosti

U nastavku su oni najčešći – ali i rješenja iz Mimine obnovljene i unaprijeđene ponude kuhinja!

1. Nedovoljno mjesta

Najčešći problem u kuhinji je nedovoljno mjesta, pogotovo ako se radi o kuhinjama u kojima se svakodnevno priprema hrana za obitelj ili o kuhinjama u manjim prostorima. Novi modeli kuhinja po mjeri iz Mime nude rješenje u obliku izvlačne radne površine. Tako se površina odlično prilagođava potrebi i situaciji.

Još jedno odlično rješenje je duo perilica i pećnica što je inovacija iz svijeta tehnike, a s ciljem uštede prostora.

2. Čišćenje

Najnepoželjniji gosti u kuhinji svakako su tragovi prstiju na elementima i kuhinjskim uređajima. Vjerujemo kako svih živciraju osjetljive površine na kojima se tragovi vide i pored kojih stalno morate dežurati s krpom u ruci – pogotovo ako imate malu djecu. Nano black mat materijal inovacija je među materijalima u Miminoj paleti. Pored ostalih, ovaj se materijal ističe po tome što je otporan na tragove otisaka prstiju.

Osim drvenog dijela kuhinje, tehnologija je po tom pitanju uzela svoj zamah s pećnicama s pirolizom koje imaju karakteristiku lakog čišćenja.

Nema više čišćenja kuhinje satima!

3. Premalo svjetla

Dobro svjetlo u kuhinji jako je bitno. Nema goreg nego kada se u polumraku mučite pripremiti jelo (možda imate dobro svjetlo, ali nije na pravom mjestu, pa si radite sjenu)

Ono što vam treba je rasvjeta iznad radne površine, tzv. backsplash rasvjeta. Novi Mimini modeli kuhinja po mjeri imaju mogućnost LED rasvjete, rasvjete u ladicama i na ostalim željenim elementima.

Sada se slobodno možete šuljati po noći kada ogladnite u kuhinji, bez da palite svijetla – samo otvorite ladicu! 😊

4. Organizacija stvari

Kada imamo previše stvari, a neadekvatne elemente za organizaciju tih stvari nered se neminovna pojava. Unutrašnjost elemenata može se lijepo organizirati izvlačnim košarama s kojima će stvari uvijek biti na dohvat ruke.

Za one koji imaju mjesta i žele ga iskoristiti za organizaciju stvari, jedno od rješenja je ugradbeni ormar – špajza.

Neki modeli kuhinja po mjeri dolaze s otvorenim visokim poličarom koji ima dovoljno mjesta za sve sitnice ili dekoraciju.

5. Prostor koji nije iskorišten

Još jedna dodatna mogućnost iskorištavanja vanjskog prostora, postavljanje je zidnih polica.

Imati kuhinju po svom ukusu i potpuno prilagođenu vlastitim potrebama san je svakog od nas… Kuhinja je više od mjesta za pripremu hrane, kuhinja je oduvijek bila srce doma i valja se potruditi pri njezinom uređenju. Zato je vrlo važno učiniti kuhinju jednostavnom i funkcionalnom kako biste je u potpunosti prilagodili današnjem načinu života.

Sve ove kuhinje i puno više možete potražiti u Namještaju Mima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.