Obavijesti

News

Komentari 112

Nakon bona za grudi kćeri (7) je poklonila bon za liposukciju

Nakon bona za grudi kćeri (7) je poklonila bon za liposukciju
6

Sarah ne vidi ništa loše u tome što kćerkici želi platiti estetski zahvat. Smatra to ulaganjem u budućnost. Za rođendan joj je kupila poklon bon za povećanje grudi

VIDEO

Britanka Sarah Bruge (51), poznatija kao Barbie, opsjednuta je plastičnim operacijama. Svoju ovisnost prenijela je i na kćerkicu Poppy (7). Umjesto lutkica Sarah je kćerki za Božić poklonila bon u vrijednosti od 7000 funti (oko 63.000 kuna) za liposukciju. 

- Stavila sam joj poklon bon u čarapicu koju je objesila iznad kamina i ne vidim ništa loše u tome. Stalno me ispituje o operacijama. Želi izgledati lijepo, a liposukcija će joj sigurno u budućnosti dobro doći. Taj poklon bon doživljavam kao ulaganje u njezinu budućnost, nešto poput štednje novca za školovanje - rekla je Sarah za Daily Mail.

Britanka, koja je dosad na estetske zahvate spiskala oko 500.000 funti, odlučna je u naumu da Poppy pretvori u glamurozni model. U medijima se prvi put pojavila nakon objave priče kako svoju, tada 6-godišnju kćer, uči plesati oko šipke. Od tada je na meti kritika, posebno nakon što je Poppy prošle godine darovala poklon bon za povećanje grudi.

- Poppy me molila da joj platim tu operaciju. Dala sam joj bon kojeg može iskoristiti nakon što navrši 16 godina kada je to naravno i legalno. Ako će prirodno imati velike grudi onda taj bon može iskoristiti za neki drugi zahvat - izjavila je tada Sarah koja je kćeri bon darovala za rođendan. 

Poppy i njezine prijateljice na rođendanskoj su zabavi imale plaćenu manikuru, pedikuru, šminkanje, preoblačile su se nekoliko puta, lijepile lažne tetovaže, pravile se da su pijane ispijajući dječji šampanjac u malom ružičastom autobusu. Majka joj je i naručila dizajnersku tortu koja je koštala 2500 kuna, a na zabavi je Poppy nosila haljinu vrijednu 3000 kuna. 

- Za rođendan sam poželjela računalo, odmor i bon za operaciju. Dobila sam sve to, a moje prijateljice bile su ljubomorne na mene. Jedva čekam da budem kao mamica i da imam poput nje velike i lijepe grudi - kaže Poppy. 

Sarah je u mogućnosti platiti sve te skupocjene darove svojoj kćeri jer se, kako kaže, bavi unosnim biznisom. Organizira plastične operacije, svingerske zabave i piše erotske novele. Uz Poppy, Sarah ima još tri kćeri, Charlotte (27), Hannah (17) i pokćerku Jazzy, koje su sve već bile na tretmanu botoksom, a namjeravaju otići na još nekoliko estetskih zahvata. 

- Neki ljudi misle da sam kontroverzna, a posebno me ljute oni koji misle da sam loša majka jer ja ne vidim ništa loše u darivanju svoje djece. Poppy je normalno dijete koje se bavi sportom i obožava se igrati van. Djevojčice više ne zanimaju Snjeguljica i Pepeljuga, one sada žele biti poznate poput Lady Gage - zaključuje Sarah, koja se za 51. rođendan počastila zatezanjem lica, povećanjem grudi i liposukcijom.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa