News

Komentari 5

Nakon dva dana traganja za dvogodišnjakom, pronašli ga u provaliji dubokoj 25 metara

Nakon dva dana traganja za dvogodišnjakom, pronašli ga u provaliji dubokoj 25 metara

Dječak se udaljio od obiteljske kuće, pa se zgubio u šumi. Nakon dva dana traganja, čuo je talijanski novinar kako dijete zove mamu u provaliji dubokoj 25 metara...

Nicola Tanturli, dvogodišnjak za kojim se u Italiji tragalo od 21. svibnja, pronađen je živ tri kilometra od obiteljske kuće u provaliji dubokoj 25 metara, objavili su mediji u srijedu ujutro. Nicola je odšetao iz obiteljske kuće, u talijanskoj regiji Toskani, gradu Palazzolo sul Senio.

Dječaka je pronašao novinar, Giuseppe Di Tommaso dopisnik Live Lifea. Nicola je bio u dobrom stanju, ali je odveden u bolnicu u Firencu kako bi liječnici napravili konkretne pretrage. U bilješci koju je dječja bolnica dala medijima, piše da je Nicola već pregledan te da ima površinske ogrebotine, ali njegovo opće stanje ne izaziva posebnu zabrinutost. Biti će zadržan na promatranju.

- Čuo sam vapaj, pa još jedan ... Počeo zvati imenom 'Nicola' a on je odgovorio slabašnim glasom - Mama. U tom sam se trenutku bacio, čak i ozlijedio stopalo, a on se tamo sakrivao, zvao je mamu - rekao je novinar koji ga je pronašao.

- Di Tommas usred emocija, suza i radosti, nazvao me i rekao 'Živ je, živ je! '- Rekao je Alberto Matano, urednik Live Lifea.

Čim ga je pronašao, Nicola je odmah pitao za svoju majku.

- Izgledao je prilično potišteno i prestrašeno, ali čini se da je dobro. Imali smo sreće - rekao je gradonačelnik Palazzolo sul Senia, Gian Piero Moschetti.