Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Nakon grafološkog vještačenja: Uskok optužio Sauchu i Zeljko

Uskok je pred Županijskim sudom u Zagrebu podigao novu optužnicu kojom se isti okrivljenici terete za ista kaznena djela koja su im se na teret stavljala i ranije podignutom optužnicom

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
76 komentara

Uskok je podignuo novu optužnicu u predmetu protiv Tomislava Sauche i Sandre Zeljko. Ranije podignuta optužnica vraćena je Uskoku na doradu zbog dopune istrage provođenjem novog grafološko vještačenja. Uskok javlja kako je novim vještačenjem potvrđen zaključak ranije provedenog grafološkog vještačenja te je podignuta nova optužnica.  

OPTUŽNICA IDE NA DORADU Saucha zadovoljan: Traže novo vještačenje njegovih potpisa

- Nastavno na priopćenje koje je 8. prosinca 2017. objavljeno povodom podizanja optužnice pred Županijskim sudom u Zagrebu protiv dvoje hrvatskih državljana T. S. (1980.) i S. Z. (1973.) zbog počinjenja kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, pomaganja u zlouporabi položaja i ovlasti, prijevare, krivotvorenja službene ili poslovne isprave, pomaganja u krivotvorenju službene ili poslovne isprave te krivotvorenja isprave, objavljujemo priopćenje o podizanju nove optužnice u navedenom predmetu. Naime, optužnicu koju je Uskok u ovom predmetu podigao 8. prosinca 2017. optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu vratilo je Uskoku radi dopune istrage provođenjem novog grafološkog vještačenja.

AFERA 'DNEVNICE' Uskok optužio Sauchu da je u svoj džep strpao 295.000 kuna

Novim grafološkim vještačenjem potpisa okrivljenika, koje su zajednički provela dvojica grafoloških vještaka, potvrđen je zaključak ranije provedenog grafološkog vještačenja. Stoga je Uskok pred Županijskim sudom u Zagrebu podigao novu optužnicu kojom se isti okrivljenici terete za ista kaznena djela koja su im se na teret stavljala i ranije podignutom optužnicom - stoji u priopćenju USKOK-a.

Možda vas zanima i ovo:
Message