News

Komentari 40

'Nakon napada na volonterku, polomljen nam je i štand. Očito je Most jaka opcija u Zagrebu'

'Nakon napada na volonterku, polomljen nam je i štand. Očito je Most jaka opcija u Zagrebu'

"'Stari arhitekti’ znaju da nama neće moći otvarati vrata ureda gradonačelnika nogom niti nas ucjenjivati. Borit ćemo se svim silama za dobrobit grada Zagreba, rekao je u subotu Zvonimir Troskot

Mostov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimir Troskot izjavio je u subotu kako je nakon jučerašnjeg napada na volonterku Mosta na Trgu bana Jellačića polomljen i štand te stranke u Dubravi što pokazuje da su postali snažna politička opcija u Zagrebu.

Kazao je kako još nisu utvrdili motive ovih napada i krije li se iza tih događaja neka politička poruka, no jasno je da "’jedino koga stari arhitekti ‘novog’ Zagreba ne žele vidjeti na čelu grada i u Gradskoj skupštini je Most", rekao je Troskot na konferenciji za novinare na Bundeku o rješavanju pitanja otpada.

"'Stari arhitekti’ znaju da nama neće moći otvarati vrata ureda gradonačelnika nogom niti nas ucjenjivati. Borit ćemo se svim silama za dobrobit grada Zagreba i svih njegovih građana. Mi ne uzmičemo i nastavljamo borbu za bolji Zagreb”.

Troskot je najavio kako će ako bude izabran za gradonačelnika Zagreba tijekom mandata zatvoriti Jakuševac.

“Napustit ćemo bilo kakve koncepte 'spalioničarskog' pristupa. Zauzet ćemo se za kružno gospodarenje otpadom kojim je moguće reciklirati 95 posto otpada. Najbolji primjer kako to izvesti ekološki najbolje su nam pokazali Krk i Prelog", rekao je.