Obavijesti

News

Komentari 48

'Nakon što su ubili Arnelu, oni su častili i plaćali piće svima...'

'Nakon što su ubili Arnelu, oni su častili i plaćali piće svima...'
1

Da sam išta od svega toga barem mogao da naslutim moja sestra bi danas bila živa, kazao je brat Arnele Đogić koju su dvojica mladića izboli nožem i bacili s litice

VIDEO

U televizijskog emisiji Face TV,  dan nakon što je pokopana Arnela Đogić (24), gostovao je njen brat Edin te dečko Kenan Trakić.  

Podsjećamo, Avdija Selimović iz Olova i Muriz Brkić iz sela Ceribašići kod Sokoca priznali su da su ubili Arnelu Đogić (24), čije je tijelo pronađeno u kanjonu rijeke Stupčanice, nedaleko Olova. Obdukcijom je utvrđeno da je Arnela preminula od više uboda nožem u  vrat. Također su uočeni lomovi ključne kosti i kičme, koji su nastali prilikom bacanja tijela sa litice.  

Brat ubijene: Da sam znao za prijetnje, Arnela bi danas bila živa

Bol i tuga koju osjećam nikad neće nestati, ali moram se boriti, posebno zbog majke i oca. Bratska ljubav je jedno, ali roditeljska je nešto drugo. Njima moram olakšati ovu bol – rekao je Arnelin brat i pozvao sve djevojke da ne šute kada se nađu u situaciji u kojoj je bila njegova sestra.

Prema riječima njenog brata, Arnela je skrivala prijetnje koje joj je njen bivši dečko i ubojica upućivao.

 - Da sam barem nešto od toga svega mogao naslutiti, moja sestra bi danas bila živa - kazao je Arnelin brat uz konstataciju da će uz pomoć medija tražiti da se ubojicama njegove sestre izrekne najveća moguća kazna koju zakon predviđa.

Obzirom da su Avdija Selimović i Muriz Brkić priznali ubojstvo Arnele Đogić od državnih institucija očekuje se da će brzo zaključiti ovaj slučaj.

Arnelin dečko: Najvjerojatnije sam i ja bio meta ubojica

U istoj emisiji je gostovao i Kenan Trakić, Arnelini dečko s kojima je djevojka ušla u vezu nakon prekida sa Avdijom. On je rekao da je tu večer, iako nije znao što se dogodilo njegovoj djevojci, najvjerojatnije bio meta dvojice ubojica.

– Bio sam u tom ugostiteljskom objektu gdje je bila lovačka zabava, ja ih nisam vidio kada su došli, jer Avdiju nisam niti poznavao. Vidio sam njegovu fotografiju na Facebooku. Arnela mi nije ništa govorila o njemu kada god sam s njom htio pričati o bivšem dečku, samo bi mi rekla ostavimo to, nećemo o tome.  Uglavnom, kada su došli, počeli su sa častiti, plaćali su piće svima u gostionici, i glazbi. Kući sam trebao otići oko 23 sata, ali sam ostao duže, i krenuo sam pola sata iza ponoći, to je vjerojatno moja sreća što sam ostao živ, jer da sam krenuo u planirano vrijeme vjerujem da bi oni krenuli za mnom, a ovako su se zapili, tako da sam neprimjetno otišao – rekao je Kenan.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'
DETALJI TRAGEDIJE

Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'

Vozač kamiona će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Prijavili su ga tužiteljstvu zbog izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti