Obavijesti

News

Komentari 42

'Namjestili su ti faul u napadu!' - Pobijedim te na trepavicama

'Namjestili su ti faul u napadu!' - Pobijedim te na trepavicama

Ideja o haklu nije za baciti. Milanovićev i Plenkovićev rat traje već tjednima. Rat između Engleske i Zanzibara trajao je 38 minuta. Odigrajte to i posvetite se dobrobiti građana koji su vas birali

VIDEO

Ovo je sad klasična rukavica u lice!

Pogledajte video: Milanović vs. Plenković

Pokretanje videa...

Plenković i Milanović 02:02

Andrej Plenković odlučio je okončati verbalni rat s premijerom  košarkaškim izazovom. Plenković Milanoviću daje deset koševa prednosti, i tvrdi da će ga savladati, jer je čak i sa oklopnog vozila uspio pasti.

Cmizdravac, kilavac, lažov... Pogledajte što je sve Milanović rekao o premijeru Plenkoviću
Cmizdravac, kilavac, lažov... Pogledajte što je sve Milanović rekao o premijeru Plenkoviću

Premijer Plenković (195 cm, zadnja registrirana težina više od 110 kg)  je u fajt sa predsjednikom (visina 189 cm, zadnja objavljena težina 90 kg) u stanju ući „i na trepavicama“, kako je pojasnio.

Do ovog je izazova na državničko-košarkaški dvoboj došlo nakon Milanovićeve zadnje salve na Plenkovićev račun.

Predsjednik je iznova pretresao Plenkovićev CV i zaključio da je ovaj u Parizu godinama dangubio, to jest, „pio kavu i jeo kroasane.“ Milanović je uzvratio i Branku Bačiću koji je navodno spominjao njegova pokojnog brata.

- Ne smatram nedopustivim da se mog brata spominje. To je politika. Ne može biti 'plačimaza'. To je taj Bačić. Jesam li cmizdrio? Ne. Spomeni mi brata, nema problema. I oca, da je bio organizator ubojstva Bruna Bušića. To je rekao neki Josić iz Vukovara, a Plenković se nakon toga išao slikati s njim u šator. Jesam li cmizdrio i zbog toga? Ne. Politika je kao šijavica, grubo igranje. Dosta je cmizdrenja da je netko nekoga uvrijedio.

Milanović se očešao i o SDA a kani sazvati i VNS oko položaja Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Plenković to ne želi, kako je rekao, jer želi nazad u EK.

- Boji se da mu netko ne zamjeri u Bruxellesu jer planira još jedno iskrcavanje tamo kad ovdje propadne. Cijena? Nije u pitanju! Hoće li reagirati na seljački ispad SDA? Hoće li 'jutel' reagirati, vidjet ćemo - rekao je.

'Kilavac? Jel to kad patriotski padneš s Patrije? Priča nešto o košarci? Evo mu 10 poena fore'
'Kilavac? Jel to kad patriotski padneš s Patrije? Priča nešto o košarci? Evo mu 10 poena fore'

Kilavac, namjeste mu faul u napadu

Kolona sjećanja bez građana, rekao je Milanović, predstavlja travestiju.

- Nadam se da Plenković neće to doživjeti kao uvredu, ako zna što znači travestija - rekao je pa se osvrnuo na Plenkovićeve usporedbe njega i Karoline Vidović Krišto.

- Nazvao me osobno odgovornim za teroristički napad. Moje izjave van konteksta i van javnosti izrečene je povezao sa suludim napadom na zgradu Vlade i policajce. Čovjeku koji je u stanju to izreći, može se u principu reći bilo što. To je čovjek koji ne bira sredstva. S obzirom da je najveći pritisak koji je doživio nasumičan faul u haklu ili na basketu koji su namjestili njemu u korist, sad će se morati gurati malo jače. To je tvrda koalicija, nije za kilavce.

Kilavac? Jel to kad padneš s Patrije?

Andrej Plenković ima drugo viđenje svog boravka u Parizu. On smatra da je tamo usvajao nove poglede na stvarnost a ne tamanio kroasane i ispijao kave. Vjeruje da je Milanović opsjednut s njim jer mu ozljede od poraza na parlamentarnim izborima nisu zacijelile.

- Mislim da je Milanović opsjednut s onim što radim i što sam radio prije, bavi se mojom biografijom. Nastoji jako podcijeniti aktivnost koju sam imao u Bruxellesu i Parizu. Dok sam ja bio zamjenik šefa misije u Bruxellesu, Hrvatska je podnijela zahtjev za članstvo u EU, a on je tada bio diplomat u Zagrebu i je li nešto doprinio, to se nitko ne sjeća. Svi lako mogu provjeriti što su moje zasluge za to. On je isto bio u Bruxellesu, što je tad napravio, kupio polovni auto? To je ta razina. Mojih 5 godina u Parizu su mi jako pomogle da sagledam svijet iz jednog od centara moći, da dobijem drugu diplomatsku optiku. Razlika između mojih i njegovih dostignuća je enormna, to znaju svi koji su u diplomatskom sustavu. Milanović je veći stalker od Marasa, mislio sam da je Maras glavni stalker – rekao je, pa završio u sportsko revijalnom tonu.

- Kilavac, jel to kad patriotski padneš s Patrije? Opsjednut je s košarkom, dam mu 10 bodova prednosti na haklu, da na trepavicama stojim ne može me pobijediti. Milanović je ucviljen i još pati jer je izgubio na izborima 2016., valjda je mislio da će pobijediti, ali je izgubio, od mene i nikad mi nije ni čestitao pobjedu, ni nakon pet godina – rekao je.

Odigrajte i posvetite se onima koji su vas izabrali

Ideja o košarci uopće nije za odbaciti. 

Milanovićev i Plenkovićev rat traje već tjednima. Rat između Engleske i Zanzibara trajao je kraće, samo 38 minuta. Bilo bi dobro da dva visoka  političara izađu na teren, odigraju utakmicu, i zakopaju ratne sjekire, pa se posvete dobrobiti građana koji su ih izabrali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Penava: 'Demografija nam je najvažnija. Ne brine me Zagreb, on je možda i prenapučen...'
IZBORI 2024.

Penava: 'Demografija nam je najvažnija. Ne brine me Zagreb, on je možda i prenapučen...'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.