Obavijesti

News

Komentari 109

Jednog taksista htio izbosti nožem, drugom razbili glavu

Jednog taksista htio izbosti nožem, drugom razbili glavu
7

Putnik je napao vozača Taxi Cammea koji se dao u bijeg. Iz taksija je iskočio drugi muškarac kojeg je napadač izbo nožem. Drugom vozaču u Čučerju razbili su glavu

VIDEO

Pomahnitali putnik je u srijedu oko 2 sata u noći nožem je pokušao napao vozača Taxi Cammea u zagrebačkom Čučerju. Umjesto toga napadač je izbo svog poznanika. Drugom vozaču Cammea muškarac je ukrao auto nakon što ga je pretukao.  

Svađa putnika postala krvava

Djelatnik Cammea A.Š. dovezao je dvojicu putnika u pratnji djevojke na željenu adresu. Nisu imali novac za vožnju te je jedan od putnika s djevojkom ušao u kuću. Vozač je s drugim putnikom čekao u autu. Međutim, muškarac je iz kuće izašao s nožem i krenuo na vozača, koji se autom dao u bijeg. Drugi putnik je iskočio iz automobila nekoliko stotina metara dalje. Napadač s nožem ga je sustigao i napao. 

Iz Taxi Cammea su izvijestili kako je napadač kasnije uhićen i zahvalili su na brzoj intervenciji policije. Policajci su u pomoć vozaču stigli desetak minuta nakon poziva. Napadač je između ostalog nožem oštetio automobil. Taksi je oko 1.14 naručila djevojka s adrese u zagrebačkom Borongaju.

Vozač taksija još je potresen

Vozač A.Š. u Cammeu radi tek dva mjeseca, a iako potresen, za Večernji list ispričao je što se zbilo u Čučerju. 

- Pokupio sam dva muškarca, koji su bili prijatelji i jednu ženu na Borongaju i krenuo prema Čučerju. Jedan od muških putnika je išao kod djevojke tamo, tako je rekao, a drugi muškarac i djevojka su izašli nešto prije i krenuli prema jednoj kući. Kad sam ostavio drugog muškarca malo dalje, on me zamolio da se vratim po njegove prijatelje. No, kad smo došli natrag do kuće, gdje sam iskrcao muškarca i ženu, dvojica muških su se posvađala. Postalo mi je nelagodno i više mi uopće nije bilo važno za novac. Jedan od njih mi je kao osiguranje da će platiti vožnju, nudio i osobnu - priča taksist. 

Neugodna situacija potom je kulminirala kad je jedan od muškaraca izvadio nož, njime prešao nekoliko puta po haubi taksija i potom krenuo na vozača. 

- Stisnuo sam gas, a u automobilu je još uvijek bio drugi muškarac. Pobjegao sam i rekao sam da ću zvati policiju, no muškarac mi je govorio nemoj zvati - ali rekao sam da hoću. 

- On je potom iskočio iz automobila i pobjegao do prijatelja, koji ga je izbo nožem. Završio je u bolnici, a muškarac i žena su privedeni - ispričao je jutrošnju dramu taksist A.Š. 

Drugi slučaj: Opljačkao i pretukao vozača Cammea

Samo 500 metara dalje od prvog incidenta, dok je još trajao policijski očevid, drugi je putnik metalnom palicom izudarao po glavi vozača Cammea Z.F. Putnik je na kraju vožnje zatražio da mu vozač da novac i svoj novčanik. Vozač Cammea nije se opirao. Napadač ga je udario, izbacio ga iz vozila te ga je nastavio udarati. Nakon toga je sjeo u taksi i pobjegao. Vozač Cammea je o svemu obavijestio tvrtku i policiju te je odmah krenula potraga za napadačem.

Automobil su pronašli u jarku kraj makadamske ceste u Dubravi. Osim novaca, iz auta je napadač ukrao uređaj za navigaciju i mobitel. Automobil je skoro potpuno uništen. Vozača Cammea su hitno prevezli u bolnicu, gdje su mu pružili pomoć. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 109

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak
Čudesni tinejdžer iz Hrvatske: Ima 17, a predaje na fakultetu. Harvard ga posebno nagradio
TESLA S LOŠINJA

Čudesni tinejdžer iz Hrvatske: Ima 17, a predaje na fakultetu. Harvard ga posebno nagradio

Tian Vlašić s otoka Lošinja, učenik 3. razreda zagrebačke IX. gimnazije, osvojio je Harvard Book Prize