Obavijesti

News

Komentari 37

Naša veleposlanica u SAD-u je izgledom zasjenila mlađe cure

Naša veleposlanica u SAD-u je izgledom zasjenila mlađe cure
9

Gostovanjem u našem veleposlanstvu u SAD-u su počele aktivnosti djevojaka u Washingtonu. Grabar-Kitarović je pozvala sve misice i goste da posjete Hrvatsku

VIDEO

U veleposlanstvu Republike Hrvatske u Washingtonu organizirali su primanje u čast Miss Amerike Terese Scanlan koja je hrvatskog podrijetla. Pažnju je ipak najviše plijenila naša veleposlanica Kolinda Grabar-Kitarović. Večernji list piše kako naša veleposlanica više nije u godinama koje misice danas nose, ali ravnopravno može stati uz njih. 

Gostovanjem u našem veleposlanstvu u SAD-u su počele aktivnosti djevojaka u Washingtonu, gdje će promovirati dobrotvorne udruge i organizacije koje predstavljaju. Kolinda Grabar-Kitarović je pozvala sve misice i goste da posjete Hrvatsku. 

Misica Teresa Scanlan (17) je inače jedna od najmlađih Miss Amerike u povijesti natjecanja, a predstavlja saveznu državu Nebrasku. Njena obitelj je s otoka Ilovika, a misica je istaknula da je ponosna na svoje hrvatsko podrijetlo. Teresa je istaknula kako bi mogla posjetiti Hrvatsku čim završe njene obaveze kao Miss Amerike. 

Bivša ministrica ušla u sami vrh NATO-a

Bivša ministrica Kolinda Grabar-Kitarović postala je pomoćnicom glavnog tajnika NATO-a. Jutarnji list piše kako će se naša veleposlanica u SAD-u vratiti u Bruxelles, a njen položaj u Savezu je veliki uspjeh i za Hrvatsku. Glavni tajnik NATO-a je Andres Fogh Rasmussein, a aktualni zamjenik mu je talijanski diplomat Claudio Bisogniero.Na imenovanju joj je u Splitu čestitao i predsjednik Josipović.

- Zadovoljan sam i sretan da je netko dobio tako visoko mjesto u NATO-u. To je u prvom redu priznanje gospođi Grabar Kitarović, ali i Hrvatskoj - rekao je predsjednik. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.