Obavijesti

News

Komentari 41

Naselja oko Karlovca i Ogulina zbog snijega bez struje i vode

Naselja oko Karlovca i Ogulina zbog snijega bez struje i vode
20

HGSS pomaže službama da dođu do zaselaka u kojima žive stariji ljudi. Karlovačko Zelenilo pozvalo je građane da izbjegavaju šetnje parkovima zbog lomova grana

VIDEO

Obilan snijeg stvorio je probleme na području Karlovca te su neka naselja ostala bez struje i vode. Težak snijeg na nekim mjestima potrgao je i telefonske kabele. 

Iz karlovačke službe 112 javljaju kako su zbog kvara na energetskoj mreži bez vode ostala naselja kod Vukmanića, Cerovca Vukmaničkog, Knez Gorice, Lemić Brda, Popović Brda i Skakavca. Bez struje su naselja na području Ogulina: Gerovo, Gornje Dubrave, Mirići, Lugani, Bartolovići, Trošmarija, Munjavci i Popovo selo kao i neka naselja oko Karlovca, javlja KAportal

Pripadnici HGSS-a pomažu službama da dođu do sela odsječenih snijegom u kojima pretežno žive stariji građani. 

U Karlovcu više od pola metra snijega

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje navode da su nerazvrstane, lokalne i sporedne ceste, kao i većina nogostupa slabo očišćeni i gotovo neprohodni. U Karlovcu je snijeg viši od pola metra, a napadalo je i 16 centimetara novog. Ogulin je zatrpan sa 82 cm snijega.

- Sve raspoložive snage čišćenja su na terenu. U poslijepodnevnim satima dobili smo nekoliko dojava o stablima na kolniku, cestari i vatrogasci odmah rješavaju te slučajeve, pa na državnim i županijskim cestama nema zastoja. Tijekom noći bilo je više dojava o stablima koja su pala na kolnik na području grada i okolice, još uvijek se radi na uklanjanju - kažu  u DUZS-u.

Građanima poručili da izbjegavaju parkove

Iz karlovačkog Zelenila upozorili su građane na sve učestalije lomove grana i drveća na ceste, parkirališta i šetnice zbog snijega te pozvali da do daljnjega izbjegavaju šetnje kroz drvorede u karlovačkim parkovima dok se stanje ne normalizira. Upozorili su i na opasnost od pada snijega s krovova. 

- Naše ekipe Zimske službe u suradnji s vatrogasnim postrojbama užurbano rade na uklanjanju grana i nastalih šteta u gradskim četvrtima i mjesnim odborima Grada Karlovca - stoji u priopćenju kojeg potpisuje glasnogovornik Željko Tomaš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora