Obavijesti

News

Komentari 15

Nasilnik pretukao učenika jer mu nije htio dati kunu

Nasilnik pretukao učenika jer mu nije htio dati kunu
1

Split: Mladi napadač iz škole Bol učenika osmog razreda koji je ležao na podu udarao je šakama i nogama. Majka kaže da prije nisu imali svađa...

VIDEO

Učenika osmog razreda splitske škole Manuš u Splitu za vrijeme velikog odmora u petak napao je vršnjak iz susjedne škole Bol. Dok su kupovali doručak u Mažuranićevoj ulici zatražio ga je kunu. Dječak mu nije htio dati i počeli su se naguravati. Ubrzo ga je žicar srušio šakom u glavu i počeo cipelariti na podu. Rasjekao mu je oko, a razjarenog napadača zaustavili su prolaznici.
- Poznaju se iz viđenja, učenici iz obje škole dolaze po jelo u tamošnje pekarnice. Kad mu je odbio dati kunu, prvo mi je sinu postavio nogu, udario ga šakom, a potom ga krenuo udarati nogama dok je ležao na podu. Bilo je tu mnoštvo djece. Prije nisu imali nikakvih međusobnih razmirica, a niti problema, ispričala je majka napadnutog dječaka koji je okrvavljen potražio pomoć u svojoj školi. Radi se o mirnom i povučenom dječaku, koji se potpuno šokirao silinom napada svog vršnjaka zbog jedne kune.
- Pozvala nas je ravnateljica i napad smo prijavili policiji. Sina smo doveli liječniku. Isprva je imao samo malu posjekotinu ispod oka, a danas mu izlaze modrice. Žali se da ga boli glava, pa pazimo da mu se stanje ne pogorša i da možda nije dobio potres mozga. On se uopće ne sjeća je li se udario glavom prilikom pada o pod. Nasilje među učenicima uzelo je maha, a nema nikakvog rješenja. O tome se stalno govori na roditeljskim sastancima, a nitko nište ne poduzima - požalila se majka dan nakon napada. Policija provodi istragu o napadu. Navodno je mladi napadač poznat po nestašlucima u svojoj školi, no, nije imao prije ovako nasilnih ispada.
Istog dana majka 11-godišnjaka iz Solina, također, je prijavila napad na sina. Učenika 5. razreda solinske OŠ "Kraljice Jelene" učestalo maltretiraju učenici dvaju 7. razreda. Majci je dozlogrdilo nakon što su dječaka u petak ispljuskali za vrijeme odmora, te ih je prijavila policiji. Dječak nije ozlijeđen, a započeta je istraga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.