Obavijesti

News

Komentari 9

Našla pravog oca koji je u međuvremenu postao žena

Našla pravog oca koji je u međuvremenu postao žena
1

Emily Wallis (22) godinama je tražila mačo oca, boksača i zaljubljenika u motore. Na kraju je našla transvestita s 82 para štikli. No svejedno ga voli

VIDEO

Emily Wallis (22) iz Velike Britanije godinama je tražila biološkog oca, no našla je transvestita. Njena mama Ann je Clivea Harrisona opisivala kao talijanskog pastuha, što on već godinama nije. Sada se zove Chloe, nosi ruž i skuplja štikle kojih ima čak 82 para.
- Bio je utegnut u srebrnu haljinu, našminkan i s perikom na glavi. Nisam imala pojma što da radim pa sam rekla 'izgledaš bolje od mene...i stvarno su ti super te cipele' - prepričava Emily prvi susret s ocem koji ju je uvjerio da se njena majka i otac nikada neće pomiriti čemu se Emily nadala od trenutka kada je saznala da muškarac koji ju je odgojio nije njen otac. Mama joj je tek nakon što je napunila 19 godina slučajno izbrbljala da je imala ljubavnika. Emily je odmah počela tražiti tetoviranog boksača koji je otputovao u Australiju prije no što mu je Ann uspjela reći da je trudna.
- Tata je oduvijek bio bliži s mojom starijom sestrom i dvojicom braće, iako ni on nije znao da mu nisam kćer. Mama ga je u 20-ima varala s Cliveom - kaže Emily koja se često znala pitati zašto ne sliči na braću i sestru. Mama joj je o ocu pričala da je taman, visok, mačo, motorist s nadimkom Talijanski Pastuh. Ann je naletjela na bivšega 2005. i rekla mu da imaju kćer, no molila ga je da ne kontaktira Emily dok ne bude punoljetna. U međuvremenu se izbrbljala Emily no izgubila je njegov broj, pa ga kćer nije mogla kontaktirati. Tek im je 2007. prijateljica rekla da se Clive vratio u Veliku Britaniju no da je sada žena. Ovoga puta on je preklinjao Ann da ne kaže Emily da je transvestit jer se bojao da će ga se sramiti. Ipak, Emily je oca prihvatila kakav je, i još sanja da će ju jednom otpratiti do oltara.
- Bio je glamurozan u toj haljini, grlili smo se i plakali satima. Nisam mogla vjerovati kako je ženstven. A imamo i istu bradu - kaže Emily. Clive planira sljedeće godine ići na operaciju promjene spola, a muškarac koji je odgojio Emily još ne zna da mu ona nije kćer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.