Obavijesti

News

Komentari 18

Našli dijelove tijela tinejdžera u vreći: To je osveta zbog droge?

Našli dijelove tijela tinejdžera u vreći: To je osveta zbog droge?
1

Nešto prije 10 sati ujutro u ponedjeljak je irska policija dobila poziv. Netko je našao dijelove tijela u crnoj vreći u Darndaleu. Bili su to Keanovi dijelovi tijela, a navodno su ih našli i u zapaljenom automobilu

VIDEO

Keanea Mulready-Woodsa (17) zadnjeg je vidjela njegova obitelj u nedjelju oko 18 sati u gradu Drogheda, udaljenom 50 kilometara od Dublina. Nakon 24 sata njegova je obitelj nazvala policiju - nisu znali gdje je. Na društvenim mrežama pokrenuli su potragu za svojim sinom i bratom koji im se nije javljao. 

Nešto prije 10 sati ujutro u ponedjeljak je irska policija dobila poziv. Netko je našao dijelove tijela u crnoj vreći u Darndaleu. Bili su to Keanovi dijelovi tijela. Policija je više od 24 sata kasnije našla još dijelova u zapaljenom automobilu, javlja Irish Times. 

U srijedu navečer službeno su potvrdili da se radi o Keaneu. 

- To je brutalan napad na dijete i potpuno neprihvatljiv u demokratskom društvu - rekao je šef policije Christy Mangan. Dodao je kako je posebno šokantna razina nasilja. Vjeruje da je Keane ubijen u subotu navečer. 

- Treba zapamtiti da je on bio dijete koji je tražio svoj put u životu. Taj život je izgubio, a njegova obitelj izgubila je sina i brata - istaknuo je. 

Navodno je njegovo ubojstvo treće po redu u sukobu oko droge koji potresa irski grad Drogheda. Istraga pokazuje kako bi njegovo ubojstvo mogla biti osveta zbog ubojstva dilera Richarda Carberryja (39) kojeg su upucali prošle godine. 

Iako je imao samo 17 godina, Keanea su sumnjičili da je prijetio članovima druge bande, ali i da je na njihovu imovinu bacao petrolske bombe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca