News

Komentari 47

Našli su ih mrtve u apartmanu: Ugljikov monoksid uzrok smrti

Našli su ih mrtve u apartmanu: Ugljikov monoksid uzrok smrti

Mladić (27) iz Poreča i 22-godišnja djevojka iz mjesta Varvari koji su 25. listopada pronađeni mrtvi u apartmanu umrli su uslijed trovanja ugljikovim monoksidom

Mladić (27) iz Poreča i 22-godišnja djevojka iz mjesta Varvari koji su 25. listopada pronađeni mrtvi u apartmanu na agroturističkom imanju 'Milena' u selu Bačva kraj Višnjana umrli su uslijed trovanja ugljikovim monoksidom, priopćilo je u srijedu Županijsko državno odvjetništvo.

"Nakon obavljene obdukcije mrtvih tijela i provedenog toksikološkog vještačenja utvrđeno je da su navedene osobe preminule uslijed trovanja ugljikovim monoksidom. Ujedno, utvrđeno je da u organizmu preminulih osoba nije utvrđena prisutnost lijekova, droga, njihovih metabolita niti drugih otrovnih organskih spojeva", navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Puli na njegovoj internetskoj stranici.

Dodaje se kako će se daljnjim izvidima utvrđivati okolnosti pod kojima je došlo do trovanja ugljikovim monoksidom.   

Par je u subotu, 24. listopada bio gost na svadbi u agroturističkom imanju gdje su i prenoćili. U nedjelju ujutro s obzirom da se nisu pojavili na doručku, netko od gostiju išao ih je potražiti u sobu u kojoj su odsjeli i otkrio njihova mrtva tijela.

Najčitaniji članci