Obavijesti

News

Komentari 28

Nastavljamo trend: 24sata.hr ima najlojalniju publiku i ruši rekorde u broju video pregleda!

Nastavljamo trend: 24sata.hr ima najlojalniju publiku i ruši rekorde u broju video pregleda!
1

Istraživanje posjećenosti web portala gemiusAudience pokazalo je da portal 24sata.hr čvrsto drži prvu poziciju u broju dnevnih posjetitelja, a nastavlja i dominaciju u video pregledima na društvenim mrežama

VIDEO

Na portalima digitalne mreže 24sata prosječno je baš svaki dan 785.116 jedinstvenih korisnika, a vrijeme provedeno na portalu je za nevjerojatnih 300 godina duže nego što korisnici provedu kod prvog pratitelja.

 

Dragi čitatelji, hvala vam na povjerenju!

Vi, naši vjerni čitatelji, proveli ste na svim našim platformama više od 501 godine što je izuzetno važan pokazatelj naše predanosti da vam pružimo još bolji i zanimljiviji sadržaj. Portali u mreži 24sata nastavljaju s nezaustavljivim trendom da se na njih dolazi još češće i zadržava dulje. Ključ vaše lojalnosti ostaje naše beskompromisno novinarstvo, kojim nastavljamo stjecati sve veće povjerenje publike. Hvala vam što iz dana u dan provodite svoje vrijeme uz naše sadržaje.

Korisničko iskustvo doveli smo na novu razinu zahvaljujući kontinuiranom radu u unaprjeđenju načina prezentacije vijesti i većim mogućnostima interakcije s korisnicima, a vas smo stavili u središte svih naših aktivnosti što pokazuju i brojke.

 

24sata uvjerljivi je lider u broju video pregleda

S čak 365 milijuna video pregleda na društvenim mrežama, 24 sata je daleko ispred ostatka tržišta. Ostvarujemo 130 milijuna pregleda više na društvenim mrežama u donosu na prvog pratitelja, a gledajući pojedinačno, 24sata dominira u obje najpopularnije društvene mreže za gledanje video sadržaja: Facebook i YouTube.

 

Kao prvi ne-televizijski medij s ekskluzivnim pravom za prijenos sportskog događaja, 24sata se u Hrvatskoj i susjednim zemljama nametnuo kao nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje MMA. U suradnji s hrvatskom MMA promocijom Fight Nation Championship-om donosili smo na Vaše ekrane nešto dotada neviđeno na ovim prostorima– Armagedon.

Glavna borba pogledana je više od 320 tisuća puta, a Armagedon nosi titulu najgledanijeg MMA susreta u regiji. Event je također ušao u YouTube trending u svim zemljama regije, a sav MMA sadržaj na kanalu pogledan je 3 milijuna puta. Ovim putem vas također pozivamo da subotama navečer posjetite YouTube kanal 24sata, pogledate odlične borbe najpopularnije regionalne MMA lige i postanete dio najveće online zajednice ljubitelja borilačkih vještina u regiji. 

Još jedan pokazatelj našeg truda nagrađenog vašom vjernosti je i najuspješnija JoomBoos serija do sada - Teini dnevnici. Ona je još jedan iskorak u kvaliteti produkcije, pa stoga nije ni čudno da gledatelji seriju uspoređuju s Netflixovim uspješnicama. 8 epizoda i naslovnu pjesmu serije u manje od tri mjeseca pogledalo je čak 1,7 milijuna jedinstvenih gledatelja, dok je ukupan broj pregleda 7,1 milijun.  Dok regionalni uspjeh serije potvrđuje činjenica da je svaka epizoda ušla u top 5 na YouTube trendingu u svim susjednim zemljama.

Predanost i kvalitetan rad prate i brojne nagrade koje 24sata donose titulu najnagrađivanije medijske kuće u regiji. Projekti 24sata oduševljavaju žirije prestižnih svjetskih udruženja poput INMA-e, WAN-IFRA, Digiday, Native Advertising Institute i mnogih drugih pa tako naše police krasi preko 120 europskih i svjetskih priznanja.

 

Još jednom hvala što nas čitate i gledate!

Zahvaljujemo svim našim čitateljima i gledateljima na vjernosti i podršci koju nam pružate već dugi niz godina. Svaki naš uspjeh dugujemo vama, a vaše povjerenje možemo nagraditi jedino svakodnevnim trudom da vam nudimo još bolji i zanimljiviji sadržaj, razvijamo nove i inovativne projekte te prilagođavamo portal vašim potrebama!


Ovim putem želimo dobrodošlicu i sve većem broju novih korisnika koji prepoznaju naš portal kao zanimljiv i informativan medij.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u