Obavijesti

News

Komentari 15

Ljepotice u bikiniju su prošlost: Miss Amerike ima nova pravila

Ljepotice u bikiniju su prošlost: Miss Amerike ima nova pravila
1

Ukida se i dosad obavezna natjecateljska večer tijekom koje natjecateljice pred članove žirija izlaze u večernjim haljinama. Umjesto u njima pred žiri će izaći u odjeći u kojoj se osjećaju ugodno

VIDEO

Organizatori izbora za Miss Amerike najavili su da ove godine ukidaju dio natjecanja ljepote u kojem kandidatkinje na pozornicu izlaze u bikinijima te ih više neće ocjenjivati na temelju fizičkog izgleda, objavio je u utorak BBC.

Ukida se i dosad obavezna natjecateljska večer tijekom koje natjecateljice pred članove žirija izlaze u večernjim haljinama. Umjesto u njima pred žiri će izaći u odjeći u kojoj se osjećaju ugodno i koja iskazuje njihov osobni stil odijevanja. 

"Više nećemo ocjenjivati kandidatkinje prema njihovu fizičkom izgledu", objavila je bivša Miss Amerike Gretchen Carson u emisiji ABC-ja "Good morning, America". 

"Ovo je prvenstveno natjecanje", istaknula je Carlson, prva bivša Miss Amerike koja je imenovana predsjednicom Odbora za organizaciju Miss Amerike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Umjesto dijela natjecanja u kojemu se kandidatkinje predstavljaju u kupaćim kostimima, uvest ćemo razgovore s njima. Od brojnih smo mladih žena čuli da bi voljele sudjelovati u natjecanjima no da se ne žele prijaviti jer pozornicom moraju šetati u visokim potpeticama i kupaćim kostimima", objasnila je Carlson. "Djevojke to odsad više neće morati činiti. Morat će nam se predstaviti kao osobe..., morat će nam pokazati svoju inteligenciju i unutarnju ljepotu."

Vodeći ljudi udruge koja je ranije organizirala natjecanje za Miss America, Sam Haskell, predsjednik Josh Randle i predsjednica vijeća Lynn Weidner prošle su godine podnijeli ostavke pošto su otkriveni e-mailovi u kojima su neke pobjednice omalovažavali i nazivali pogrdnim imenima.

Haskell je poslao nekoliko poruka o Mallory Hagan, pobjednici izbora 2013., u kojima joj se ruga jer je dobila na težini i kritizira njezin seksualni život tvrdeći kako je "laka".

Administratorica Tammy Haddad i Haskell više su puta bivše missice nazvali problematičnima te su se prema njima odnosili s omalovažavanjem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi:  'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi: 'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu