Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
76 komentara

'Natječem se za predsjednika države, ne nogometnog saveza'

Svatko navija za klub koji voli. Uvijek sam bio protiv politizacije i prikrivene militarizacije sportskih društava, u tom kontekstu moja izjava koja je bila jučer, napisao je Milanović u nedjelju

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
76 komentara

Ja se ne natječem za predsjednika nogometnog saveza, niti ću se ikad natjecati. Ja se natječem za predsjednika Republike Hrvatske, napisao je u nedjelju Zoran Milanović na svom Facebooku u nastavku priče oko Hajduka.

Ja se ne natječem za predsjednika nogometnog saveza, niti ću se ikad natjecati. Ja se natječem za predsjednika Republike Hrvatske. Svatko navija za klub koji voli. Uvijek sam bio protiv politizacije i prikrivene militarizacije sportskih društava, u tom kontekstu moja izjava koja je bila jučer. Za Hajduk sam navijao, ali politika mi se nikad nije sviđala blizu ni jednog kluba, pa ni danas. Svi hrvatski klubovi su hrvatski klubovi, to su naši klubovi.

Posted by Zoran Milanović on Sunday, November 3, 2019

- Svatko navija za klub koji voli. Uvijek sam bio protiv politizacije i prikrivene militarizacije sportskih društava, u tom kontekstu moja izjava koja je bila jučer. Za Hajduk sam navijao, ali politika mi se nikad nije sviđala blizu ni jednog kluba, pa ni danas. Svi hrvatski klubovi su hrvatski klubovi, to su naši klubovi - dodao je Milanović.

ZABORAVNI ZOKI Milanović kaže da nije navijao za Hajduk, a bio mu je najdraži

Podsjetimo, jučer je Milanović u Splitu rekao kako da nije navijao za Hajduk kad je navijao za klubove te da je to bio Titov omiljeni klub, a istaknuo je i kako je klub imao petokraku na grbu 'da si se mogao nabosti na nju'. 

Međutim, prije devet godina je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju izjavio da mu je Hajduk uvijek bio najdraži klub.

Pogledajte video

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message