Obavijesti

News

Ne čekajte da vas poplava iznenadi i odnese vrijednosti

Ne čekajte da vas poplava iznenadi i odnese vrijednosti
1

Kvadrat novog parketa stoji i do 250 kn, a tek adaptacija stana..

Poplavljen stan uslijed izlijevanja vode iz instalacija jedna je od najčešćih nezgoda koje mogu pogoditi vaš dom. Ukoliko curenje vode primijetite pravovremeno situaciju je još i moguće staviti pod kontrolu, ali ako vas poplava iznenadi na spavanju ili kada ste odsutni, tada se šteta nerijetko piše s puno nula.

Dotrajale vodovodne instalacije, dotrajala brtvila na spojevima cijevi i neispravni uređaji poput perilica i bojlera samo su neki od mogućih uzroka poplave u vašem domu. U slučaju da živite u zgradi, ali ne i na posljednjem katu, onda nikako ne smijete zaboraviti niti „susjede iznad“ koji također mogu bit uzrok poplavljenog stana, kako svog tako i vašeg.

Bez obzira što je poplavu uzrokovalo, šteta je uvijek prisutna. Kada je poplavljeno baš sve, to znači da je potrebno pristupiti potpunoj adaptaciji stana, a za stan površine 60 kvadratnih metara to znači trošak između 40.000 i 50.000 kn.

Od štete se možete zaštiti osiguranjem, a također trebate znati kako ćete za ugovaranje police osiguranja svakako izdvojiti daleko manji iznos nego za sanaciju bilo koje štete koja može nastati u vašem domu.

Ugradite sigurnost u temelje svoga doma

U svakom slučaju, najbolja polica osiguranja je ona koja omogućava osiguranje i građevinskog dijela vašeg doma i stvari koje se u njemu nalaze, poput namještaja, kućanskih aparata, staklenih površina, odjeće, obuće, novca, nakita, umjetničkih predmeta i ostalog. Upravo to omogućava Croatia Imovina, a uz ovu policu vaš će dom biti osiguran od požara, udara groma, oluje, tuče, poplave, bujice i visoke vode, izljeva vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, eksplozije te brojnih drugih rizika.

Osigurajte svoj dom do 31. srpnja i uštedite!

U slučaju da osigurate i građevinski dio i pokućstvo sigurno je da ćete svoj dom zaštititi u potpunosti, a ujedno ćete ostvariti i dodatni popust na premiju osiguranja. Uz to, ako svoj dom osigurate u Croatia osiguranju do 31. srpnja 2016. godine ostvarit ćete pravo na akcijsku ponudu i značajnu uštedu. Ilustracije radi, ukoliko u ovom razdoblju osigurate stan veličine 60 m2 i stvari koje se u njemu nalaze, mjesečna premija iznosit će 35 kn, umjesto standardnih 58 kn. Znate što je možda i najbolji dio? Croatia Imovina pruža osiguranje na novu vrijednost. U slučaju štete dobit ćete naknadu kao da je predmet osiguranja bio potpuno novi, bez obzira u kakvom je stanju bio kada je oštećen.

Ugovorite policu osiguranja Croatia Imovina do 31. srpnja 2016. i ne propustite priliku prijaviti se za sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri na portalu Moja Croatia, jer nagradni fond iznosi čak 100.000 kuna!

Za više informacija pitajte susjede koji su osigurani kod nas, nazovite 0800 1884 ili posjetite http://www.crosig.hr.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.