Obavijesti

News

Komentari 225

Ne, nisu boy band: Ovi dečki idu svijetom i oživljavaju mrtve...

Ne, nisu boy band: Ovi dečki idu svijetom i oživljavaju mrtve...
4

Petorica mladića iz SAD-a putuju svijetom i molitvama liječe bolesne i oživljavaju umrle. Iako nemaju dokaza, tvrde da u tome uspijevaju i uz to šire svoja uvjerenja

VIDEO

Skupina koja se naziva DRT ili Dead Raising Team grupa je mladića koji uvjeravaju kako svojim molitvama mogu 'dići' ljude iz mrtvih. Njihov vođa Tyler Johnson tvrdi da je u tome uspio čak 13 puta .

O njihovoj priči 2013. snimljen je i dokumentarac 'Deadraiser' u kojemu su detaljno opisane njihova 'čudesna postignuća'. Neki od ljudi koje su DRT-ovci navodno 'probudili' kažu kako su tijekom smrti vidjeli pakao i demone koji su ih mučili. No, spašeni su i vraćeni na Zemlju.

Jedan od njih je i bivši narkoman Mark DeDio koji tvrdi da se predozirao 2006. Opisao je kako je, nakon što je umro, sve oko njega smrdjelo i čula se stravična vriska . Spasio ga je član DRT-a TJ Aderholdt koji je navodno slučajno prolazio pokraj kola Hitne pomoći u kojima je Mark ležao. TJ je počeo govoriti neobičnim jezikom te je Mark ubrzo otvorio oči, ustao i prisutnima počeo objašnjavati kako izgleda pakao .

VIDEO

''Vidio sam kako prostitutka postaje Isus''

Johnson kaže kako je odgajan u duhu katoličanstva, no kada je imao 17 godina otišao je na misiju mladih u Kanadu gdje je, tvrdi, vidio kako prostitutka postaje Isus Krist. To mu je promijenilo život i tada se počeo interesirati za iscijeljivanje. Od tada putuje svijetom i širi svoja uvjerenja iscjeljujući bolesne i oživljavajući mrtve .

Unatoč njihovim pričama, nitko nema bilo kakav dokaz o ikakvom iscjeljivanju koje je DRT napravio, a narkoman kojeg je navodno spasio TJ kasnije je u jednom intervjuu priznao kako nema pojma tko je TJ Aderholdt, piše Oddity Central.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...