News

Komentari 4

Ne smije voziti traktor godinu dana i mora platiti 24.900 kn

Policija je tog 44-godišnjaka u 8.40 sati zatekla u Delovima kako s 2,45 promila alkohola u krvi vozi traktor, u vrijeme dok mu je oduzeta dozvola za F kategoriju

Novčanom kaznom od 24.900 kuna i jednogodišnjom zabranom vožnje traktora kažnjen je 44-godišnjak koji je kod Koprivnice u vrijeme dok mu je dozvola oduzeta automobilom sletio s ceste i tamo ga ostavio, da bi par sati poslije pijan vozio traktor za koji mu je također oduzeta dozvola.

Koprivničko-križevačka policija u srijedu je priopćila kako je jučer oko 5 sati ujutro taj vozač cestom između Delova i Hlebina vozio Hyundai kojemu je isteklo važenje prometne dozvole i police osiguranja, te u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

Prilikom polukružnog okretanja na poljskom putu stražnjim dijelom automobila sletio je u odvodni kanal.

Zatim je napustio mjesto nesreće bez da je uklonio automobil s ceste, već ga je tamo ostavio otvorenog.

Policija je tog 44-godišnjaka u 8.40 sati zatekla u Delovima kako s 2,45 promila alkohola u krvi vozi traktor, u vrijeme dok mu je oduzeta dozvola za F kategoriju.

Uhićen je i doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici te kažnjen novčanom kaznom od 24.900 kuna i zabranom upravljanja traktorom 12 mjeseci.

 

Najčitaniji članci