Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

'Ne vjerujem da ću prihvatiti članstvo ni u jednom odboru'

Bivši ministar uprave rekao je da ne želi da se rad odbora padne u drugi plan radi nekakvih podmetanja koja se događaju svakodnevno. O njegovom imenovanju u Odbor za zakonodavstvo nije se glasalo

Zagreb: Kuščević dao izjavu nakon glasovanja u Saboru
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18 komentara

Bivši ministar uprave Lovro Kuščević kazao je kako nije prihvatio članstvo niti u jednom od saborskih odbora pa tako ni u Odboru za zakonodavstvo iako je HDZ ranije upravo to predložio. . 

- Nije bilo pritiska nikoga nego ne želim da se rad odbora i teme, koje su na odboru, padnu u drugi plan radi nekakvih podmetanja koja se događaju svakodnevno  - kazao je Kuščević u Saboru. 

Iako je predsjednik Kluba HDZ-a Branko Bačić najavio da će se o daljnjem statusu Kuščevića u radnim tijelima dogovarati, postavilo se pitanje u kojem od drugih saborskih odbora planira li članstvo.

 - Ne vjerujem da ću prihvatiti niti jedan odbor u dogledno vrijeme - poručio je Kuščević.  

UOČI SJEDNICE SABORA Bačić: Kuščević ipak neće biti član Odbora za zakonodavstvo

Sabor, kao što je i najavljeno nije danas glasao o prijedlogu da se Kuščević imenuje za člana Odbora za zakonodavstvo, ali su zato popunjeno deset mjesta u drugim odborima.  

Zagreb: Sabor nastavio sjednicu raspravom o policijskim poslovima i ovlastima GLASOVANJE U SABORU Kuščević nije imenovan u odbor je vladajući nisu imali kvorum

Podsjetimo, oporba i dio javnosti usprotivio se imenovanju Kuščevića u člana Odbora za zakonodavstvo s obzirom da mu je nedavno na zahtjev DORH-a skinut imunitet radi istrage o malverzacijama sa zemljištem. Prvi pokušaj glasovanja da ga se imenuje u navedeni odbor propao je, jer su vladajući izgubili kvorum.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message