Obavijesti

News

Komentari 41

Ne zna se zašto: Željka je ubio bocom, a zatim ga je izrezao?

Ne zna se zašto: Željka je ubio bocom, a zatim ga je izrezao?
1

Ivo Lončarević (42) osumnjičen je da je ubio Željka Bohača. Policija ne otkriva je li motiv za ubojstvo novac ili nešto drugo. Bohač je ubijen 2. svibnja, a bio je tada sam doma...

VIDEO

Nismo znali što se događa. Vidjela sam policijski kombi pred njegovom kućom, mislila sam možda nešto traže. Naknadno sam na internetu vidjela da ga sumnjiče za ubojstvo. Ne mogu vjerovati, nema šanse da je to učinio.

Govori to susjeda Ive Lončarevića (42) iz Golog Brda nedaleko od Požege. Lončarevića sumnjiče da je 2. svibnja ubio Željka Bohača (64), knjigovođu iz Slavonskog Broda.

- Uvijek je bio spreman pomoći. Davno se ženio, bio je u braku samo šest mjeseci i od tada se više nije ženio - nastavlja pričati susjeda. U srijedu mu je policija pretražila kuću i njegov kafić Felix u naselju Kaptol. Nekoliko sati poslije odredili su mu 30 dana pritvora. Bit će u zatvoru u Požegi.

- S njim sam išla u osnovnu školu, odrasli smo zajedno. Dan prije nego što su ga odvezli, u Felixu je sniman tamburaški spot, a sudjelovala je i moja kći. Svi su bili veseli zbog toga. Nitko od njih, pa i ja ne vjerujem da je moj kum to počinio – rekla je kuma Ružica. Susjedi kažu da je Ivo pomagao nogometnom klubu, dobrovoljnim vatrogasnim društvima, sudjelovao u humanitarnim akcijama...

- Ne mogu vam ništa reći, ne smijem jer mi je odvjetnik izričito zabranio. Mogu samo reći da moj brat ni mrava ne bi zgazio. Kako bi on mogao ubiti čovjeka koji je duplo od njega teži i, vjerujem, jači – rekao je brat osumnjičenog. Neslužbeno doznajemo da je Željko Bohač podlegao od rana nanesenih staklenom bocom. Ubojica mu je bocom razbio glavu, a potom ga je krhotinama izrezao i izbo po prsima. Nakon toga je otišao i ostavio ga u krvi. Nitko od policije, a niti iz županijskog državnog odvjetništva još ne govori o motivima ubojstva niti o tome u kakvoj su vezi bili ubijeni i ubojica. Govori se da su se upoznali preko društvene mreže, a neki poznanici kažu da se priča kako Lončarević i Bohač nisu bili samo prijatelji.

No policija ne isključuje i mogućnost da je novac u pitanju. U kući Bohačevih već danima nitko ne boravi. Supruga ubijenog navodno je otišla kod rodbine. Ni susjedi ne znaju gdje je. Kažu da im je laknulo ako je zaista ubojica pronađen, ali i dalje bojažljivo i nerado komentiraju događaj koji ih je zaprepastio i uplašio. Neki detalji im još nisu jasni.

- Kako je ubojica znao da je Željko sam u kući i što bi se dogodilo da mu je žena bila doma - pita se susjeda. Zbog raznih glasina i dalje zaključavaju vrata i prozore.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela