Obavijesti

News

Komentari 16

Neobični prijatelji: Najviši pas na svijetu upoznao najmanjeg

Neobični prijatelji: Najviši pas na svijetu upoznao najmanjeg
2

Trogodišnji Major je njemačka doga iz Walesa. Visok je preko dva metra, kad se uspravi na zadnje noge, i ulazi u konkurenciju za najvišeg psa na svijetu. S druge strane, čivava Chip je najmanji...

VIDEO

Njemačka dog Major teži 88 kilograma, a kad se uspravi na stražnje noge visok je preko dva metra, čime je zaslužio mjesto u konkurenciji najviših pasa na svijetu, prenosi Daily Mail.

Major ima tri godine i premda izgleda zastrašujuće, njegovi vlasnici kažu "da ne bi mrava zgazio".  Vlasnici, Brian i Julie Williams iz Penmeana u južnom Walesu, kažu da se nadaju da će Major ući i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najviši pas na svijetu.

Pas spava i do 22 sata dnevno na svom madracu i jede piletinu,jaja,rižu... Vlasnici još čekaju potvrdu da je on najviši pas na svijetu, a žiri Guinnessovog rekorda posjetit će njih i još dva psa, prije nego objave konačnu odluku.

- On ima najveće srce na svijetu. Fantastična je životinja. Ljudi ga obožavaju. Igrali bi se s njim cijeli dan. Uzeli smo ga kada je bio samo štene. Ispred kuće imamo vrt pa može izaći iz kuće kad god poželi, nije stalno zatvoren. Jako je plahe naravi, boji se svoje sjene, a sjajan je s djecom. Prava je zvijezda - kaže 55-godišnji vlasnik.

- Donosi nam puno sreće, a ne zahtjeva puno brige. Sjajan je, nikad nam nije zadavao probleme - dodaje on.

Obitelj vodi i centar za sokolarstvo pa i tamo Major ima mnogo prostora za istrčavanje.

Za titulu najvišeg bori se s Freddyjem iz Essexa i Roccom iz Nevade.

Major je gostovao u emisiji This Morning ITV, u kojoj su prikazali kako izgleda njegova dnevna prehrana. Doveli su i najmanjeg psa u Velikoj Britaniji, čivavu Chipa. Unatoč ogromnoj razlici u visini, psi su se dobro slagali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa