Obavijesti

News

Komentari 2

Nesreća u Rijeci: Pješak teško ozlijeđen pa preminuo u bolnici

Vozač Volkswagena naletio je pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu. Teško je ozlijeđen 87-godišnji pješak  koji je zbog posljedica nesreće, nažalost, istu večer preminuo u KBC Rijeka...

VIDEO

U srijedu se u Rijeci dogodila prometna u kojoj je teško ozlijeđen 87-godišnji pješak, a  koji je zbog posljedica nesreće, nažalost, istu večer preminuo u KBC Rijeka.

Nesreća se dogodila oko 14.25 sati u Vukovarskoj ulici kada je 60-godišnji vozač osobnog vozila marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Potoka prema Pehlinu naletio na spomenutog pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu.
 Za vrijeme obavljanja očevida od 15 do 16.45 sati promet se odvijao jednom stranom kolnika i bio preusmjeravan na alternativne pravce.
 
Osim navedene prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, tijekom srijede se u Rijeci na Vežici dogodila nesreća u kojoj je teško ozlijeđen i 77-godišnjak. On je upravljajući osobnim vozilom marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, iz smjera ulice Zdravka Kučića prema DC 404, suprotno prometnoj signalizaciji skrenuo u lijevu stranu na kolnika u smjeru Bakra. Tada je udario u osobni automobil marke Toyota, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin. Ozlijeđeni 77-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene teške ozljede.
 
S ciljem smanjenja prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama, i ovom prilikom policija poziva sve vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na maksimalni oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu