Obavijesti

News

Komentari 71

Nesreće se 'vrte' oko broja 11. i zato ga se numerolozi boje

Nesreće se 'vrte' oko broja 11. i zato ga se numerolozi boje
3

Numerologinja Olga Hadjić predviđa da bi se katastrofa mogla dogoditi u još nekoj zemlji u srpnju jer 7 zajedno sa zbrojem znamenki koje se nalaze u 2011. daje 11

VIDEO

Čini se zastrašujućim, ali mislim da nije bilo slučajnosti u tragediji koja je u petak, 11. ožujka pogodila Japan, rekla je vodeća hrvatska numerologinja Olga Hadjić. Objasnila je da je 11 izuzetno nesretan broj.

- Dvije jedinice u broju 11 predstavljaju neprestanu borbu između dobra i zla. Međutim, u toj borbi dobro nikada ne može prevladati, pa do izražaja dolazi konstantna nemoć kojom u konačnici taj broj isijava i zato je tako negativan - otkrila je Olga. 

Predviđa da bi se katastrofa slična ovoj u Japanu mogla dogoditi u još nekoj zemlji i to u srpnju jer sedmica zajedno sa zbrojem znamenki koje se nalaze u 2011. opet daje 11. Uz to, numerologinja tvrdi da se energetska vrijednost broja mjeri prema njegovoj veličini. Tako ispada da broj 1 ima iznimno nisku energetsku vrijednost, a dvije jedinice također.

- Cijela 2011. godina bit će puna prirodnih katastrofa. Najviše se bojim nuklearne katastrofe koja je prema brojevima itekako moguća - rekla je numerologinja Olga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim na razorni potres u Japanu, numerologinja je ukazala i na neke druge tragedije koje su se u svijetu odigrale 11. dana u mjesecu. Teroristi su napali Svjetski trgovački centar 11. rujna 2001., bombaški napad u Madridu bio je 11. ožujka 2004., a čak 190 ljudi poginulo je u napadu na željeznicu u indijskom Mumbaiju 11. srpnja 2006.

Značenje broja 11 proučavali su i drevni Kaldejci. U njihovoj numerologiji broj 11 je iznimno nesretan broj koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnost raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje.

11 joj je značio rođenje i smrt

Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova poznata pod nadimkom "Baba Vanga" rodila se u strumici 1911. godine. Ubrzo je oslijepila. Proslavila se zbog ispunjenog proročanstva na njujorški WTC. Prorekla je čak i svoju smrt, 11. kolovoza, 1996. godine. Za 2011. je predvidjela izumiranje biljaka i životinja.

Ni Madridu nije bilo suđeno?

U seriji koordiniranih eksplozija 10 bombi u četiri prepuna putnička vagona u Madridu, 11. ožujka 2004. godine, poginuo je 191 čovjek. Zbroj znamenki tog broja na kraju daje 11. Napadi se smatraju najvećim terorističkim zločinom islamskih pobunjenika u Europi.

Napad na WTC je "pun" 11-ica

Teroristi su napali tornjeve u New Yorku 11. rujna. Jedan od aviona koji su se zabili bio je let broj 11. U avionima su poginula 254 putnika, a zbroj znamenki tog broja daje 11. Također, 11. rujna je 254. dan u godini.

Bombe sijale smrt u Mumbaju

Teroristi su 11. srpnja 2006. godine podmetnuli osam bombi u gradskim vlakovima u indijskom velegradu Mumbaiju u kojem živi 16 milijuna ljudi, a šest milijuna putuje gradskom željeznicom. Poginulo je najmanje 190 ljudi, a preko 600 ih je ranjeno u koordiniranoj terorističkoj akciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda