News

Komentari 9

Nestali ribič pronađen je mrtav

Nestali ribič pronađen je mrtav

U nedjelju u popodnevnim satima voditelj ribočuvarske službe Vukovarsko-srijemske županije prijavio je policiji nestanak 42–godišnjaka iz Lipovca koji je navodno bio s čamcem na ribolovu na rijeci Spačva

Tijekom dana policija je pregledala dio rijeke u blizini područja Spačve gdje je pronašla čamac koji je nestali 42–godišnjak koristio. Naime, utvrđeno je da je elisa motora za čamac  bila zapetljana u ribolovnu mrežu.

- Kako su stvoreni uvjeti za nastavak pronalaska nestale osobe, u ponedjeljak  oko 10 sati, posebno opremljeni policijski službenici za ronjenje su oko 11 sati pronašli mrtvo tijelo muškarca u dubini rijeke Spačve - rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemska, Dragoslav Živković.

Iz PU vukovarsko-srijemske doznajemo i kako je izvršeno prepoznavanje pronašlog mrtvog tijela nakon kojeg su utvrdili da je utopljenik 42-godišnjak iz Lipovca koji je nestao.

Na mjestu pronalaska izvide je provela i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, a mrtvozornik na tijelu je prema prvim uvidima ukazao da nije bilo drugih razloga za nasilnu smrt. Policija će u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom prikupiti sve činjenice ovog događaja.

Vukovarsko komunalno poduzeće je preuzelo mrtvo tijelo te će naknadno biti provedena obdukcija.

Najčitaniji članci