Obavijesti

News

Komentari 8

Nestalo devetero ljudi, među njima je i četiri maloljetnika

Nestalo devetero ljudi, među njima je i četiri maloljetnika
6

Od devet nestalih osoba iz prošlog tjedna, šest osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Renatom Cenerom, Josipom Cindrićem i Stelom Horvat

VIDEO

Od devet nestalih osoba iz prošlog tjedna, šest osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Renatom Cenerom, Josipom Cindrićem i Stelom Horvat.

Kristina  Begić (15) je visoka 180 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe. Kristina  se  u  utorak,  22.  studenoga  udaljila s adrese u Zagrebu, Mostarska 22 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u tamnu
jaknu, sive tajice i bijele tenisice.

Ramadan  Beriša  (42) je visok 170 centimetara, ima prosijedu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo i jače je tjelesne građe.
Ramadan  se  u  subotu, 19.  studenoga  udaljio  s  adrese  u Rijeci, Demetrova  16  u  nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu  s  kapuljačom,  crno-plavu  majicu  dugih  rukava,  traperice i plavo-bijele tenisice.

Romeo  Horvat  (27) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste  male  oči,  ovalno  lice  i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima tetovažu. Romeo  se u utorak, 22. studenoga udaljio s adrese u Murskom Središću, Sitnice  44  u  nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, plave traperice i sive tenisice.

Zvonko Iveković (63) je visok 175 centimetara, ima sijedu kosu im srednje je tjelesne građe. Zvonko  se  u  srijedu,  23.  studenoga udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska  u  nepoznato. U  trenutku  nestanka bio je odjeven u svijetloplave traperice, prugastu majicu dugih rukava i smeđu jaknu.

Petar Manojlović (66) je visok 185 centimetara, ima gustu sijedu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Petar  se  u  ponedjeljak,  21. studenoga udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao maslinasto-zelenu jakna s kapuljačom, tamnoplavu vestu, traperice i bijele tenisice.

Martina Marković (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Martina se u subotu, 19. studenoga udaljila s adrese u Rijeci, Tonžina 15A u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Mark Mihaljinec (17) ima smeđe oči. Mark  se u četvrtak, 24. studenoga udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Marija Radelić (15) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe. Marija  se  u ponedjeljak, 21. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato.  U  trenutku nestanka  na  sebi je imala crne tajice, crnu majicu dugih rukava, plavu traper jaknu i crno-roze tenisice.

Valentino  Zdjelar  (26)  je visok 178 centimetara i slabije je tjelesne građe. Valentino  se  u  utorak,  22.  studenoga  udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička  cesta u nepoznato.  Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ukoliko ste vidjeli osobu  molimo da posjetite  njen  profil  u Nacionalnoj   evidenciji   nestalih   osoba   (klikom   na  sliku)  na www.nestali.hr,  nazovete broj 192 ili  da se javite u najbližu policijsku postaju.
     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)