Obavijesti

News

Komentari 27

Nestalo osam ljudi, među njima su i tri djevojke iz Bedekovčine

Nestalo osam ljudi, među njima su i tri djevojke iz Bedekovčine
7

Od petero nestalih prošli tjedan policija je pronašla njih dvoje, dok se za troje još traga. Policija moli da im se svi s informacijama jave u postaju ili na broj 192

VIDEO

Od petero nestalih prošli tjedan policija je pronašla njih dvoje, dok se za Desankom Stanković, Draganom Slanček i Tomislavom Karlovićem  još traga. 

U proteklih tjedan dana nestalo je osam ljudi, a policija moli da im se svi koji imaju informacije o nestalima jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Anamaria Ćosić (15) nestala je 26. prosinca s adrese Aleja D. Domjanića 15 u Bedekovčini. Visoka je 170 centimetara, ima crveno obojenu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica te slabije tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u vrijeme nestanka.

Josipa Zilinski (16) nestala je s adrese Aleja D. Domjanića 15 u Bedekovčini 26. prosinca.  Visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nije poznato što je imala na sebi u vrijeme nestanka.

Maja Radoš (16) nestala je 26. prosinca s adrese  Aleja D. Domjanića 15 u Bedekovčini. Visoka je 170 centimetara. Ima kestenjastu valovitu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjenuta u vrijeme nestanka.

Monika Petran (16) nestala je 25. prosinca s adrese Zrinskih 42B u Gornjem Kuršancu.  Visoka je 170 centimetara, riđe kose i kestenjastih očiju. Okruglog je lica i srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kožnu jaknu s kapuljačom, plavu majicu, tamnoplave traperice i crne tenisice. 

Dijana Radelić (18) nestala je sa zagrebačke adrese Nazorova 49 s koje se 24. prosinca udaljila sa svojim 10-mjesečnim djetetom. Nije poznato u što je bila odjevena u vrijeme nestanka.

Stjepan Grčević (56) nestao je 24. prosinca. Otišao je iz stana u Osijeku i otada se nikome nije javio. Visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu i čeonu čelavost, svijetloplavu kosu i ovalnog je lica. Srednje je tjelesne građe i ima brkove.

Ivan Labrović (48) nestao je 23. prosinca s adrese Kambijev trg 8 u Kaštel Kambelovcu. Visok je 185 centimetara, smeđe je kose i očiju, ovalnog lica i srednje je tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Martina Maranić (16) nestala je 21. prosinca u Zagrebu. Na dan nestanka rekla je da ide u zaprešić nakon čega se nije vratila kući. Visoka je 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu i ovalnog je lica. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice i crnu jaknu. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...