Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Nestalo troje djece: Pronašli su grobove, a ubio ih je pedofil?

Jane (9), Arnna (7) i Grant (4) Beaumont nestali su 1966. bez traga. Potraga za njima bila je jedna od najvećih u Australiji. Policija je sad na novom tragu

Foto: Nine News Screenshot
18 komentara

Knjiga objavljena 2013. 'The Satin Man' pokrenula je istragu više od pola stoljeća starog slučaja nestale djece u Australiji.

Jane (9), Arnna (7) i Grant (4) Beaumont nestali su 1966. bez traga. Djeca su sama otišla od kuće autobusom na obližnju plažu Glenlg. 

Foto: Nine News Screenshot

Potraga za njima i policijska istraga o njihovom nestanku bila je jedna od najvećih u Australiji. Policija je sad na novom tragu i vjeruju kako su pronašli mjesto na kojem bi djeca mogla biti zakopana u istočnom Adelaideu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Novi svjedoci naveli su policiju da istraži teren oko tvornice u Plymptonu, kazao je glasnogovornik australske policije za Daily Mail. Dio tog terena već su pregledali 2013. godine, no nova istraživanja tla najnovijom opremom otkrila su da je na stražnjem dijelu posjeda, koji policija tada nije pregledala, zemlja razrovana u širini od jednog metra te dubini i dužini od dva metra. 

Foto: Nine News Screenshot

U knjizi 'The Satin Man' kao mogući krivac naveden je preminuli poduzetnik iz Adelaidea Harry Phipps. Iako njegov identitet nije otkriven, autori su dali dovoljno detalja koji daju naslutiti kako se radi o njemu. Nakon toga njegova fotografija objavljena je na televiziji te su se dva muškarca javila sa svježim informacijama. 

Foto: Nine News Screenshot

Oni su kazali da su morali iskopati rupu na posjedu, no nisu bili prisutni za policijske istrage. Iako Phipps do sada nije bio sumnjivac, policija kaže da su znali da je opasni pedofil i predator. I njegov sin Haydn autorima knjige je bio kazao kako je djecu vidio u stražnjem dvorištu na dan kad su nestali. Policija još nije počela iskapanje na novoj lokaciji, ali kažu da se radovi očekuju u idućih nekoliko tjedana.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message