Obavijesti

News

Nestao mladi par Splićana: Išli su u Nizozemsku i od tada im se gubi trag, obitelji su zabrinute

Nestao mladi par Splićana: Išli su u Nizozemsku i od tada im se gubi trag, obitelji su zabrinute

Tina Smoljo (22) i Tonino Raić (22), zaputili su se prošle subote osobnim vozilom za Nizozemsku, međutim, od ponedjeljka im se gubi svaki trag.

VIDEO

Splićanka Tina Smoljo krenula je nedavno u Nizozemsku, a zatim joj se izgubio svaki trag. Riječ je o 22-godišnjoj djevojci, visokoj 165 cm. Njezin nestanak vodi se u PU splitsko-dalmatinskoj, a kao datum nestanka navodi se 6. studenoga.

Na društvenim mrežama moli se sve koji nešto znaju o djevojci da se jave. U toj objavi stoji da je posljednji put viđena na graničnom prijelazu u Sloveniji u crnom BMW-u splitskih registarskih oznaka i da je bila na putu za Nizozemsku.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", stoji na stranici Nestali.hr.

Traži se i Tonino Raić, mladić visok između 175 i 180 centimetara i srednje tjelesne građe.  U trenutku nestanka bio je odjeven u crni donji dio trenirke te crno-crvenu majicu, a ima smeđu kosu i smeđe oči. Njegova obitelj je na društvenim mrežama objavila kako je i on bio na putu za Nizozemsku kao i da vozi crni BMW.

Prema pisanju Večernjeg lista, njih dvoje su momak i cura, a išli su u Roterdam, gdje je njega navodno čekao posao. Navodno je s njima bio i jedan poznanik iz Solina, ali njegov nestanak još nije prijavljen.

- Pouzdana je informacija jedino da su prešli slovensku granicu. Posljednje javljanje WhatsApp porukom bilo je u ponedjeljak 5,26 ujutro da će se javiti s novog broja čim zamijene karticu. Od tada do danas - ništa - doznaje Večernji list od člana obitelj Tonina Raića koji moli sve one koji imaju neku informaciju o mladom nestalom paru da se jave policiji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...