Obavijesti

News

Komentari 86

Netom prije masakra po kampu se šetao tajanstveni Balkanac?

Netom prije masakra po kampu se šetao tajanstveni Balkanac?
3

Policija traga za ubojicom obitelji Al-Hilli u francuskim Alpama. Svjedoci tvrde da se nekoliko dana prije zločina kampom počeo motati sumnjivi muškarac u odijelu

VIDEO

Turisti iz kampa u kojem je s obitelji boravio ubijeni Saad Al-Hilli tvrde da su nekoliko dana prije stravičnog zločina primijetili da se po kampu mota sumnjivi muškarac iz Istočne Europe. Policija još ispituje svjedoke nakon masakra u Alpama u kojem su ubijeni Saad Al-Hilli, njegova žena, punica i slučajni prolaznik na biciklu. 

Tako je jedan nizozemski par ispričao da su vidjeli fino odjevenog muškarca u isto vrijeme kad su u kampu bili i Al-Hillijevi. Nisu primijetili da je posjećivao obitelj, ali uočili su ga jer je bio odjeven u odijelo, dok su drugi nosili tipičnu turističku odjeću, piše Daily Mail.  Par je rekao da je nepoznati čovjek izgledao kao netko s Balkana. 

Obitelj Al-Hilli je u kampu Village Camping Europa provela samo dvije noći, nakon čega su se preselili u kamp La Solitude du Lac. Postoje nagađanja da se obitelj možda s nekim posvađala u prvom kampu u kojem su trebali ostati tjedan dana. 

Prema izjavama svjedoka Saad Al-Hilli redovito je sam napuštao kamp, u isto vrijeme kad se po kampu motao sumnjivi muškarac. Odlazio je barem pet puta na dan, na 20 do 30 minuta. Nizozemski par na početku je mislio da odlazi u kupnju, ali ubrzo su shvatili da odlazi prečesto. 

Istraga je pokazala i da su Saad, njegova supruga, punica i biciklist koji je bio u prolazu ubijeni istim oružjem. Pojavile su se spekulacije da je bio samo jedan ubojica, i to profesionalac.

Djevojčica preživjela jer je ubojica ostao bez metaka?

Podsjetimo, u pucnjavi u francuskim Alpama ubijen je Saad Al-Hilli, njegova supruga, punica i slučajni prolaznik na biciklu. Djevojčica Zeena Al-Hilli (4) preživjela je masakr svoje obitelji, a našli su je ispod majčina tijela nakon osam sati. Njezina sestra Zainab (7) teško je ozlijeđena. Djevojčica se probudila iz kome, a nakon buđenja je rekla da se jako bojala i pitala što se događa. Policija ju još neće službeno ispitati. Čekaju odobrenje liječnika koji smatraju da joj pamćenje nije oštećeno pa se policija nada da će im dati korisne informacije. 

Prema jednoj od teorija djevojčica je preživjela jer je ubojici nestalo metaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'
TKO JE BLIŽI VEĆINI?

VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'

Peđa Grbin je rekao kako je na Domovinskom pokretu odluka što i kako dalje, a da je na stolu i opcija ponavljanja izbora