Obavijesti

News

Komentari 80

Neviđene kolekcije: Iz Agrokora su izvlačili novac pa ga rasipali

Neviđene kolekcije: Iz Agrokora su izvlačili novac pa ga rasipali
1

Novi broj tjednika Express donosi listu luksuznog asesoara koji su kupovali članovi obitelji Todorić izvlačeći 15 milijuna kuna mjesečno iz Agrokora!

VIDEO

Što su Todorići kupovali milijunima koje su izvlačili s tajnog računa u Agrokoru? Zašto su im, zapravo, ti novci trebali?

Novi broj tjednika Express donosi neke od odgovora na ova pitanja i nabraja samo dio iz zbirke luksuznog asesoara koji je, najvećim dijelom, skupila Todorićeva kći Iva. Tu je impresivna - kažu jedna od najvećih u ovom dijelu Europe - zbirka crvenih Chanelovih torbica, sakoa i ostalih osobito vrijednih predmeta kojima je u javnosti isticala svoje status i bogatstvo.

Gdje je i kako kupovala sve te predmete, kome ih je poklanjala, koliko je na njih trošila? Sve to otkriva Express, pa i još više: zašto je najviše voljela cipele Jimmy Choo i što je sve bila spremna učiniti da joj pjeva srpski šlager-pjevač Željko Joksimović. No Express otkriva i mnogo više. Gdje se u Londonu skriva Ivica Todorić, s kim se nalazi, hoće li se vratiti? I, najvažnije, hoće li biti uhićen i kako će se obraniti. Njegovi odvjetnici, piše Express, već su odlučili ponoviti taktiku prokušanu sa Sanaderom.

Igrat će na status žrtve, pokušati dokazati da je on stradao zbog politike, a ne prava i pravde, pa će njegov slučaj gurati sve do Strasbourga.

Upalilo im je sa Sanaderom, možda će i s Todorićem. Odgovaramo i na nezgodna pitanja: hoće li ga Velika Britanija morati izručiti ako se sam ne pojavi u Zagrebu? Može li se sakriti u Srbiji? I - konačno - dajemo odgovor na pitanje zna li Todorić, uopće, što mu se sprema?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.