Obavijesti

Promo sadržaj

Nevjerojatan kineski smartphone sada na popustu od 50%!

Nevjerojatan kineski smartphone sada na popustu od 50%!
4

Kineski smartphone koji je svojim karakteristikama i niskom cijenom nadmašio konkurenciju poznatih proizvođača sada je dostupan za narudžbe iz Hrvatske, i to uz 50% popusta i besplatnu poštarinu!

Kineski proizvođači, poput Huawei-a, već su počeli dominirati na tržištu i brzo prestižu najpopularnije marke mobitela. “X one Phone“ je još jedan takav uređaj koji donosi naprednu dvostruku kameru, dugotrajnu bateriju velikog kapaciteta i odlične performanse po nezamislivo niskoj cijeni.

Zašto preporučujemo baš ovaj smartphone?

Današnji pametni telefoni dosežu cijene i do 10 tisuća kuna, a razlog tome najviše leži u marketingu velikih proizvođača. X one Phone nudi slične karakteristike najskupljih modela po daleko nižoj cijeni, a sada je najbolji trenutak za njegovu kupnju jer je trenutno dostupan uz popust od 50% za naše čitatelje.

Prilikom testiranja, ovaj model nas je oduševio nečim što je inače nespojivo - vrhunske karakteristike i niska cijena. Unatoč visokim očekivanjima, iznenadili smo se nekim od karakteristika koje ne viđamo često ni kod daleko skupljih modela. Prva od njih je kamera koja stvara daleko nadprosječne fotografije za današnji smartphone.

Napredna dvostruka kamera

Kamera se na testu pokazala izvrsnom u svim uvjetima. Tome najviše pridonosi dvostruka stražnja kamera koja uz pametan software kombinira najbolje od obje leće i stvara odlične fotografije. Glavna leća je rezolucije 16 MP, dok je sekundarna 5 MP. Tu je također i prednja kamera od 8 MP koja nudi i mod uljepšavanja. 

Fotografije su daleko iznad očekivanja, čak i u usporedbi sa najskupljim novim smartphone-ima. Primjerice, kamera na skupom Apple iPhone XS-u je rezolucije 12 MP, dok je prednja 7 MP.

Dugotrajna baterija

Baterija je jedna od najvažnijih karakteristika za korisnike, a i ovoj je kategoriji X one Phone uz najbolje mobitele današnjice.

Sadrži bateriju kapaciteta 3350 mAh što mu omogućuje 290 sati rada na "standby" načinu, 9 sati razgovora, 7 sati neprekidnog gledanja videa i čak 23 sata slušanja glazbe uz jedno punjenje. Za usporedbu, najnoviji i najskuplji Apple iPhone 11 Pro ima bateriju kapaciteta 3190 mAh.

Brzina i memorija

X one Phone je pri radu vrlo uglađen te nema zastajkivanja ni pri radu sa desetak aplikacija istovremeno. Pogoni ga četverojezgreni procesor od 1.3 GHz uz 2 GB RAM-a. Kako vam nikada ne bi ponestalo memorije za vaš omiljeni sadržaj, tu je interna memorija od 16 GB te utor za memorijsku karticu do 128 GB.

Zanimljivo je kako su performanse ostale na identičnom, visokom nivou i nakon zahtjevnog testiranja uz instalaciju 65 aplikacija i dužeg korištenja uređaja. Čak i uz takvo "natrpavanje" mobitela raznim sadržajem, aplikacije rade glatko, bez imalo zastajkivanja.

Karakteristike X one Phone-a:

•    Napredna dvostruka kamera (16MP+5MP)
•    Prednja kamera s modom uljepšavanja (8MP)
•    Android 8.1
•    Dugotrajna baterija velikog kapaciteta (3350 mAh)
•    HD+ ekran, veličine 5.7-incha
•    Otključavanje na otisak prsta ili prepoznavanje lica
•    Podrška za 2 SIM kartice
•    16 GB memorije + podrška za SD card do 128 GB
•    Četverojezgreni procesor 1.3 GHz, 2 GB RAM

Zaključak: Je li X one Phone vrijedan kupnje?

Nakon nekoliko dana testiranja, X one Phone se pokazao kao odličan izbor zbog svojih naprednih karakteristika poput odlične kamere, dugotrajne baterije i atraktivnog izgleda. Kada uz to uzmemo u obzir i cijenu manju od 1500 kn, nema sumnje da je ovo najisplativiji model testiran u 2019. godini.

Koja je cijena?

X one Phone je od sada dostupan za narudžbe iz Hrvatske te se može naručiti putem službene stranice. Trenutno je za naše čitatelje dostupan popust od 50% što spušta cijenu na samo 1337 kn. Poštarina je besplatna.

Kako naručiti X one Phone uz popust od 50%?

X one Phone možete naručiti uz popust od 50% isključivo sa službene stranice. Kliknite ispod kako bi iskoristili popust i naručili: 

Kliknite ovdje kako bi posjetili službenu stranicu i naručili X one Phone


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.