Obavijesti

News

Komentari 10

Nevrijeme zahvatilo Koprivnicu: 'Pada tuča veličine lješnjaka'

Nevrijeme zahvatilo Koprivnicu: 'Pada  tuča veličine lješnjaka'
14

U Starigradu pored Koprivnice oko 12:30 počela je padati tuča. Padala je jedno petnaest minuta. Tuča veličine lješnjaka padala je praćena jakim vjetrom i dodatnom obilnom kišom, kaže nam čitatelj...

VIDEO

 Podravinu je u srijedu ujutro pogodila tuča, a kako nam javljaju čitatelji puše i jak vjetar. Čitatelji su nam poslali nekoliko snimki iz Koprivnice.

POGLEDAJTE VIDEO: Nevrijeme u Koprivnici

Pokretanje videa...

Nevrijeme kod Koprivnice 00:44

Slični prizori su dočekali i građane Bjelovara.

- U Starigradu pored Koprivnice oko 12:30 počela je padati tuča. Padala je jedno petnaest minuta. Tuča veličine lješnjaka padala je praćena jakim vjetrom i dodatnom obilnom kišom. Stradali su vrtovi, usijevi i nekoliko automobila - rekao nam je čitatelj.

Iz Bjelovara se javio čitatelj koji je rekao da se u svega desetak minuta "samo smračilo nebo". 

- Bojim se da je ovaj led uništio sve usjeve na poljima. I 30 minuta nakon što je pao još uvijek se nije otopio - objasnio je. Čitateljica je dodala kako je nevrijeme pratila kroz prozor jer radi od kuće - dvorište je bilo sasvim bijelo - rekla je. 

Dnevna prognoza - promjenjivo

Nastavlja se promjenljivo razdoblje, tijekom kojega će diljem Hrvatske i dalje svakodnevno biti sunčanog vremena, ali i češće, gdjekad i obilnije kiše nego u utorak - većinom vjerojatno najviše u petak, uz često i obilnije pljuskove i grmljavinu, javlja HRT.

Na kopnu će promjenljivo s povremenom kišom biti i sljedećih dana. Najviše kiše najvjerojatnije će pasti tijekom petka. Bit će razmjerno vjetrovito, uz umjeren i jak jugozapadni vjetar, a temperatura će se zraka od petka opet malo sniziti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.