Obavijesti

Promo sadržaj

Nezaobilazan magični Advent u Arena Centru

Nezaobilazan magični Advent u Arena Centru
2

Advent u Arena Centru će i ove godine prštati pregrštom nezaboravnih događanja i jedinstvenih atrakcija. Omiljeno mjesto blagdanskih druženja nezaobilazna je lokacija za sve koji žele kupiti poklon za svoje najdraže

Advent u Arena Centru će i ove godine prštati pregrštom nezaboravnih događanja i jedinstvenih atrakcija u centru i ispred njega!  Omiljeno mjesto blagdanskih druženja nezaobilazna je lokacija za sve one koji žele kupiti poklon za svoje najdraže i uživati u ozračju Adventa.

Jedinstveni božićni ukrasi, najveća Božićna zvijezda i natpis u Hrvatskoj te ekološko božićno drvce svojom će originalnošću privlačiti poglede, a Božićna će soba svakog adventskog vikenda biti poprište zabave za obitelji, mlade i djecu. Dječje radionice i predstave, nastupi dječjih zborova i blogerski izazovi, stand up komičari, koncerti i brojni kreativni natječaji stavit će osmjeh na sva lica. Posjetitelji se tako mogu prijaviti za ukrašavanje jelke, dekoraciju božićnih kolačića, slaganje novogodišnjeg stylinga ili aranžiranje adventskog stola, i provesti večer u društvu najpoznatijih dizajnera i kulinarskih virtuoza. 

Adventsko klizalište Žuti Mačak će zabaviti naše najmlađe posjetitelje, a Gastro selo preko puta, njihove roditelje. Adventske kućice s kolačima i prigodnim barom zagrijat će svakog  brižnog roditelja koji strpljivo čeka svoje dijete. A načekat će se jer bogatom zabavnom programu i sjajnoj zabavi na ledu ovog Adventa nema kraja! Škola klizanja za velike i male, predstave,  rasplesane maskote i klizačice, disko na ledu, facepainting, DJ i muzički nastupi,  karaoke i glazbena natjecanja samo su neke od atrakcija.
Dan prepun zabave zauvijek moguće je obilježiti na Fotkalici. Vedre hostese odmah printaju fotku, a adventski gif šalju mail za dugo sjećanje. Cijela je Božićna čarolija začinjena nagradnom igrom i prilikom da se ostvari najbolji shopping, no treba misliti i na one kojima je pomoć potrebna. Arena Centar je u suradnji s Autonomnom Ženskom kućom organizirala humanitarni projekt Drvo želja.

Već ove subote, 3.12. osnovnoškolci sa svojim roditeljima, uz pomoć Svetog Nikole i Krampusa, kreću u potragu za bogatim adventskim čizmicama, a već sljedeći vikend srednjoškolci će u shopping s digitalnim influencerom. Ali, kako znamo, sreća je veća kada se s nekime dijeli pa vam „Čarolija darivanja“ Arena Centra daruje kavu s kojom možete uljepšati Božić dragoj osobi i zajedno je popiti u omiljenom kafiću  u najdražem centru.  

„S nestrpljenjem očekujemo posjetitelje ovog Adventa jer smo naporno radili da im priuštimo nezaboravno adventsko iskustvo. Pripremili smo odličnu zabavu,  ovogodišnji božićni ukrasi posebno su iznenađenje, a trgovine u Arena Centru nude najbogatiji izbor poklona za ove blagdane. Čast nam je poželjeti dobrodošlicu svim Zagrepčanima i njihovim gostima koji će nas posjetiti ovog prosinca!“ poručio je Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra.

Više o događanjima, prilikama, nagradnim natječajima te nagradnoj igri pronađi na stranici Arena Centra

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!